writing-img

bele pikice na jeziku

clock-img

24.04.2007, 14:22

clock-img

tančica

pencil-img

293

danes sem jih opazila..kako vedeti ali so od mleka ali glivice?Zakaj pride do tega, kako pomagati in ozdraviti in zaradi česa pride do tega?Patronažna je omenila eno kremo Klaringin a kuko..sem pozabila...Ali zna imeti mali kake bolečine in težave zaradi tega?

clock-img

24.04.2007, 14:25

clock-img

Anonimen

Daktarin,dobi se na recept.

clock-img

24.04.2007, 14:25

clock-img

Anonimen

Kupi daktarin v lekarni in mu mal namaži. Jas sem mu kar z palčko za ušesa dala na jezik in je bilo čez kak dan bolje.

clock-img

24.04.2007, 14:26

clock-img

Anonimen

Ups,lahko zavrača dojenje,po uporabi kreme se stanje izboljša v enem dnevu,vsaj pri nas se je.
lp

clock-img

24.04.2007, 20:21

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Kupi daktarin in ga daj na dudo (tudi, če je sicer nima, jo zagrabi, ker je kremica ful sladka). Pa ne čakaj preveč, ker srbi in se lahko preko črevesja raznese do ritke. V enem dnevu bodo izginile.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

24.04.2007, 20:54

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Našo je ful zvijalo po Daktarinu, ampak sem ji samo enkrat dala in smo se pikic znebil za vedno. Dala pa sem ji tudi na dudo. 

clock-img

25.04.2007, 15:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem