writing-img

beli tok med seksom

clock-img

12.04.2014, 22:22

clock-img

Anonimen

ojla....zanima me, če se kateri zgodi, da ima kdaj med seksom povečan izcedek in ali to vaše moške moti? Moj je imel zadnjič kar nekaj izcedka na penisu in mi je bilo prav nerodno, on ni nič komentiral...niti meni ni ginekolog rekel, da imam kakšno vnetje( npr.glivice), imela sem pa ginekologa dan pred seksom z mojim..hvala za odg...

clock-img

13.04.2014, 08:25

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ja pa sej to je normalno, nekatere ga imajo več, druge manj, med O je pa sploh povečan. Moški so tega navajeni, nč bat user posted image

clock-img

13.04.2014, 09:06

clock-img

Anonimen

Ja,sam,da je vse belo od tega izcedka po njegovemu penisu,pa res ni lepo za pogledat-se kr sekiram,kaj si sedaj misli o meni...

clock-img

13.04.2014, 20:46

clock-img

Anonimen

kaj pa če je to od njega in ne od tebe..

kok sta pa sploh stara če smem vprašat

clock-img

13.04.2014, 21:26

clock-img

Anonimen

oba imava otroke, sva ločena, tako da sva dovolj stara...

clock-img

13.04.2014, 21:38

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

a tampone uporabljaš?

clock-img

14.04.2014, 17:19

clock-img

Anonimen

ne, nobenih tamponov...sploh si nič ne tlačim notri..no, razenuser posted image ....zdaj kar ne upam seksat, da se nebi spet ponovilo, pa da se mu ne zagnusimuser posted image

clock-img

14.04.2014, 17:59

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

mogoče bi probala met tampon not nekaj ur prej za kako uro, da ti pobere odvečni tok? mislim, tko razmišljam - jaz mam dost šibko menstruacijo in mi tamponi ful izsušijo nožnico, sploh proti koncu (zato jih skoraj ne uporabljam). znala bi pa to bit zate prednost - da si ga vstaviš nekaj ur pred odnosom? a veš, kakor da bi s tamponom mal "popivnala" tamalo preden je akcija? user posted image

clock-img

15.04.2014, 12:05

clock-img

lastovica

pencil-img

333

Moj je tudi nazadnje, ko sva imela odnos rekel, da je spodaj vse belo od belega toka, ampak se zato nisem prav nič slabo počutila, niti njemu se ni nič gnuslo. Ne vem niti, zakaj bi se, saj je vse naravno. Pa še dobro je podmazano. user posted image Manj se obremenjuj s tem, pa več uživaj, pa bo. Sicer pa bolje, da se s partnerjem o tem pogovoriš in ga vprašaš, kaj si misli o tem. Mogoče delaš iz muhe slona.

clock-img

15.04.2014, 13:40

clock-img

Anonimen

ja, najprej povprašaj partnerja.....če je sploh opazil :)

pa mu razloži, da si bla taaaak narajcana, da je bla cela luža spodaj. sam da se mu potem ne bo za malo zdelo, če kdaj ne bo izcedka ;) (to malo za šalo malo zares.....). sicer pa se sprosti, to je vse normalno. Žnske pač imamo mesečni ciklus in izcedek spada v tak ciklus.

in ja, tudi jaz ga imam včasih!
nič ti naj ne bo nerodno. Predvidevam, da tudi še nimata "kilometrine", da sta bolj na začetku druženja in da ti je posledično morda malček bolj nerodno na nek način? pa vse opaziš? Ne skrbi, to te bo minilo, samo ne preveč razmišljat o tem, sploh, ker je to čisto naravno! uuuuživaj user posted image

clock-img

15.04.2014, 14:59

clock-img

petea

pencil-img

5336

lahko da gre za t.i. ženski izliv:

Ejakulacija med spolnim odnosom ni domena moških. Tudi vagina med orgazmom sprošča tekočino, podobno mleku, sproščanje te pa se imenuje ženski izliv.

clock-img

15.04.2014, 19:13

clock-img

Anonimen

sj sem se res fino imela jauser posted image user posted image -saaam ne vem, če tolkuser posted image ....v glavnem drugič vrjetn ne bom sproščena, pa bom suha k puščavski pesekuser posted image

clock-img

15.04.2014, 22:11

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
....v glavnem drugič vrjetn ne bom sproščena, pa bom suha k puščavski pesekuser posted image

če ne boš nič naredila proti temu, verjetno res..

clock-img

15.04.2014, 22:21

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

še več lahko doživiš, kot le ta "beli tok", ki je tudi čisto normalen izliv.... kot je petea zapisala

http://www.mladina.si/96685/misterij-zenske-ejakulacije/

clock-img

16.04.2014, 10:24

clock-img

daddy

pencil-img

2574

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

pa mu razloži, da si bla taaaak narajcana, da je bla cela luža spodaj.

Odsvetujem .... laž ima kratke noge user posted image

clock-img

18.04.2014, 22:48

clock-img

sombrero

pencil-img

52

Huh kolk kompliciaš. Če je izkušen bo vedel, da lahko pričakuje vse 3 tekočine. Beli tok, tekočino iz vzburjene vagine in menstruacijsko tekočino. A ko te je napolnil, se pa nihče ni pritožil nad spermo? Tudi ni mi jasno kako preživljaš dogajanje, ko ti jo liže tvoja je pa vsa mokra...?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem