writing-img

beljak

clock-img

05.02.2010, 17:51

clock-img

soncica01

pencil-img

278

tako, naša punčka je sedaj stara eno leto. To smo čakali :))

Sedaj pa me zanima, kako je z beljakom - ji lahko recimo za večerjo spečem celo jajčko na olivnem olju? Do sedaj je jedla vedno samo rumenjak.

clock-img

05.02.2010, 18:25

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

naša še ni 1leto,pa ji dajemo že skoraj 2-3 tedne jajčke,prvo malo da smo videli če bi bila reakcija,pa ni bila in zdaj ji naredim umešano jajčko in vse lepo poje..sem slišala od ene kolegice,da ji je pedijatrinja povedala da če ni reakcije po testeninah kje so jajci not,da lahko tud jajce da za jest vred z beljakom.ona je začela dajat mali že s 8mesecev vse poprek..jaz moji naredim šmorn,ga je ravno zdaj jedla user posted image

< Sporočilo je popravil leo**tia -- 5.2.2010 18:27:23 >

clock-img

05.02.2010, 18:47

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Poleg testenin, ki vsebujejo jajca, mu zaenkrat dajem cela jajca samo v obliki jajčnega namaza ali pa kakšnih palačink ali šmorna, ki mu pa itak ne grejo preveč v rito. Ker ni bilo do zdaj nobene reakcije, mu bom najprej naredila umešana jajčka.

clock-img

05.02.2010, 20:06

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Moja je zdej ene 2-3 jedla rumenjak in ni bilo nobene reakcije. Ker je nedonošena, bom počakala še malo, ene 3 tedne, pol ji bom pa celega dala.

clock-img

05.02.2010, 20:35

clock-img

Evica22

pencil-img

185

Tudi mi smo začeli celo jajčko dajati pri dopolnjenem enem letu. Je pa res, da mu jajčko naredim vedno za zajtrk (to je njegov najljubši zajtrk), zvečer pa dobi kaj mlečnega. 

clock-img

05.02.2010, 21:24

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Naša bo stara 1. leto pa je jedla tud do zdaj samo rumenjak, ravno prejšno nedeljo pa je probala tud malo beljaka. Ker sva midva z mojim imela jajca za zajtrk. Tak, da ji bom kdaj umešano jajčko nardila za zajtrk preden bo šla v vrtec, da nebo skoz na kruhu ali pa mleku zjutraj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem