writing-img

beljenje

clock-img

18.09.2005, 18:51

clock-img

malecka

pencil-img

1665

ojla punce za vse, ki doma same belite: ali in kako lahko iz rdečega in rmenega dipija naredim oranžno barvo, ker vedno dobim ven marelično. Al sem pa jaz aut

clock-img

18.09.2005, 20:05

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Dipi sux. Nabavi tonerje Krautol (v Mavrici) - odtenek bo točno tak, kot je narisano na flaši. Dvakrat sem sama malala celo stanovanje, ne govorim kar na pamet.

clock-img

18.09.2005, 22:16

clock-img

Veverička

pencil-img

324

Ha, ha.... Ti si še dobra z marelično barvo! Midva sva lani dobila ven roza in zdaj imamo roza hodnik (smo se selili v zadnjem mesecu nosečnosti - pa se je mudilo z barvanjem sten!)
Jančika, kaj zeleno barvo imajo tudi (tako lepo jabolčno)? Mavrico imamo tudi v MB?

clock-img

18.09.2005, 22:52

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Veverička, ne vem. Midva sva izbirala med rumenimi in oranžnimi toni, drugih nisem nikoli gledala.

Ti pa v večini trgovin s temi zadevami namešajo katerokoli barvo v kakršnikoli količini. Pride malo dražje, ampak po moje se kar splača, ker točno veš, kako bo zadeva zgledala na steni.

clock-img

18.09.2005, 22:58

clock-img

Veverička

pencil-img

324

Ja, saj vem, ampak pride kar precej dražje. Sva dala za v dnevno sobo zmešat barvo, pa ni prišla čisto tako kot tam na vzorcu (namesto sončno rumene sva dobila skoraj marelično , mogoče pa se je tisti stric, ki je skup mešal zmotil v odtenku ) Sicer pa bomo šele naslednje leto spet barvali, tako da imamo še čas. Hvala vseeno

clock-img

19.09.2005, 06:59

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Midva sva tudi imela Krautol in je v redu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem