writing-img

beljenje - strop

clock-img

11.09.2008, 09:07

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Dober dan.

Ko belite prostore na kakšno barvo (bo kakšna nežna, ne močna), ali pobelite tudi strop na isto barvo ali ostane bel?

Sprašujem za ne-otroške prostore (torej oblački in zvezdice sredi stropa kuhinje, dnevne in veže odpadejouser posted image ). Imamo pa običajno "blokovsko" visoke strope, ne potrebujemo nobenih posebnih zniževalnih učinkov.

Hvala!

Cvetim...

clock-img

11.09.2008, 09:11

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Strope imam povsod bele. Razen  v otr. sobi št.1  nežno modrega in oblaček za lučko. Sobica je mansardna zato je dejanskega stropa zelooo malo.  Lepo izgleda, če kakšne štukature nalepiš na vogale stena/strop.

clock-img

11.09.2008, 09:30

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

midva bova imela stropove bele, stene pa barvne. kuhinjo celo belo, dnevno rdeče belo, otroške in spalnice pa pastelen barve (modra,  zelena, rumena, oranžna)

Mož hoče po vsej sili v dnevni na strop narisati oblačke in golobčke. Sem skoraj v nezavest user posted image user posted image user posted image  padla ko sem slišala kakšno idejo ima. Pa skregala sva se tudi.user posted image user posted image  Sem rekla da ima tri otroške za pobarvat pa naj tam riše oblačke pa golobčke, pa sebi v kujavnk nej jih tud nariše če so mu tako ljubi amapk v dnevni in kuhinji jih pa ne bo in pika.user posted image

clock-img

11.09.2008, 09:36

clock-img

klavdiy4

pencil-img

606

čaw...

Mi imamo v spalnici lesen strop, stene pa zaradi prihajajočega user posted image  barvne in poslikane.. V kuhinji imamo tudi lesen strop in bele stene, na hodniku lesen strop in nežno oranžne stene, v kopalnici pa bele stene in bel strop....user posted image  

clock-img

11.09.2008, 09:55

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Strope bele,stene barvne.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

11.09.2008, 09:56

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Hvala za odgovore.

IZVIRNO SPOROČILO: mala maja

Mož hoče po vsej sili v dnevni na strop narisati oblačke in golobčke. Sem skoraj v nezavest user posted image user posted image user posted image  padla ko sem slišala kakšno idejo ima. Pa skregala sva se tudi.user posted image user posted image  Sem rekla da ima tri otroške za pobarvat pa naj tam riše oblačke pa golobčke, pa sebi v kujavnk nej jih tud nariše če so mu tako ljubi amapk v dnevni in kuhinji jih pa ne bo in pika.user posted image

user posted image user posted image user posted image A kar v dnevni? Pri nas je pa ravno obratno. Če bi sama želela kaj "okičiti", magari v otroški, mi ne bi pustiluser posted image

Cvetim...

clock-img

11.09.2008, 09:57

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

ja v dnevni sobiuser posted image . in kje je videl? Pri zobarju, pa se mu je tolk fino zdeluser posted image user posted image  da bi on imel to povsod sedajuser posted image

clock-img

11.09.2008, 10:02

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

U, kam pa hodi k zobarju? Mora biti zanimivouser posted image

Samo veš kaj, pri zobarju se leži na stolu in gleda v luft...da nima kakšnih skritih namenov, da bi to po ves dan počel tudi domauser posted image . Hecam se!

Predlagaj mu, naj si malo svojo delavnico poriše z oblački in golobčkiuser posted image

Cvetim...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem