writing-img

belo nebo in dlesni

clock-img

10.08.2007, 19:06

clock-img

mentos

pencil-img

499

pozdravljeni
prosila bi vas za pomoč in sicer naša punčka je stara 5 tednov in ima belo obarvano nebo in dlesni. Prav tako zelo rada v usta daje rokice, menim da jo nekaj zelo moti.

Ali je belo nebo le od mleka ali je vneto. Pediatra imamo šele čez 10 dni zato me zanima , kaj naj naredim??????

hvala za pomoč

clock-img

10.08.2007, 19:56

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

lahko da ima glivice. nič strašnega- dobila boš en gel ji dala malo na dudico ali ji namazala in potem bo ščasoma izginilo

clock-img

10.08.2007, 20:11

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Če ma samo belo obarvano, ni tako kot gobice, potem ni soor. Pomoje ni nič hudega. To je imela pri tej starosti tud naša user posted image , zdaj pri treh mesecih pa ne vem. Sem ji hotla v usta pogledat, pa ne morem. Bom vidla ko bo zazehala user posted image .

clock-img

10.08.2007, 20:24

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

To je imela tudi moja punčka, ko je bila stara nekje 1-3m. Zaradi mleka. Če bi bilo gobasto, je pa soor.

clock-img

10.08.2007, 20:33

clock-img

simona76

pencil-img

255

Mi smo že imeli soor, tako da vemo kako to izgleda - so bele obloge. Če pa ima zgolj blede bele barve, nič obloženo, pa ima to tudi moja, že ves čas. Niso obloge, le takšne barve nebo in dlesni - zadaj. Si pa prav tako tišči roke v usta - to pač delajo dojenčki (stara 2,5 meseca).

clock-img

11.08.2007, 10:34

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

simona76, potem takem sta s tvojo user posted image majska. Zakaj pa se nam ne pridružiš na čveku. Več nas je, bolje je. user posted image

clock-img

11.08.2007, 10:56

clock-img

Anonimen

Ni rečeno,da so bele obloge sedaj soor.Bele obloge ima vsak dojenček,ki se hrani izrecno z mlekom posebej,dojen otrok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem