writing-img

bepanten za obraz?

clock-img

18.11.2008, 13:35

clock-img

jasminčika

pencil-img

103

lep pozdrav!
mene pa zanima če lahko en mesec starega otroka po obrazu namažem z bepantenom. ima polno mozoljčkov. ribodermin ne pomaga. Ali pa mi mogoče svetujete kaj drugega? Kakašne so vaše izkušnje? Hvala.

clock-img

18.11.2008, 13:37

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

jz ga nebi z ničemer mazala.zdjle se mu čisti koža zato jih ma.
moj jih je tud mel.bo zginlo.

clock-img

18.11.2008, 13:39

clock-img

ninini

pencil-img

356

Če ima mozoljčke potem nič mazat ker s kremo koža ne more dihat.To je značilno za dojenčke in tako kot pride tudi izgine.

clock-img

18.11.2008, 15:18

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

jz ga nebi z ničemer mazala.zdjle se mu čisti koža zato jih ma.
moj jih je tud mel.bo zginlo.

se strinjam

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

18.11.2008, 16:41

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Čisti le z vodo, same zginejo.

clock-img

18.11.2008, 16:56

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Sicer lahko z Bepanthenom mažeš tudi po obrazu, ampak kot so ti povedale že ostale, v tej situaciji mazanje ne da ni potrebno, nič pač ne zaleže.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

18.11.2008, 18:05

clock-img

zarjica

pencil-img

280

Tudi moja je imela pri tej starosti mozoljčke po obrazu. Nič mazat!!! Pomagalo pa je 1-krat do 2-krat na dan izpiranje z poparkom hrastovega lubja (kupi v lekarni, obraz očisti z kosmom vate) in sveži zrak, sonce. Saj bo minilo, zagotovo!

clock-img

18.11.2008, 20:41

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Sicer lahko z Bepanthenom mažeš tudi po obrazu, ampak kot so ti povedale že ostale, v tej situaciji mazanje ne da ni potrebno, nič pač ne zaleže

se strinjam
če pa že kaj namažem (suha koža) pa le hladilno mazilo

clock-img

19.11.2008, 10:18

clock-img

alisha_2008

pencil-img

195

mogoce samo z fiziolosko ocist...
na vatko daj pa sam po mazolckih obrises

nic mazat

clock-img

19.11.2008, 10:31

clock-img

čipka

pencil-img

1652

Sicer lahko z Bepanthenom mažeš tudi po obrazu, ampak kot so ti povedale že ostale, v tej situaciji mazanje ne da ni potrebno, nič pač ne zaleže

se strinjam
če pa že kaj namažem (suha koža) pa le hladilno mazilo

tako kot so ti povedale ostale..moja je tut imela ful mozolčkov, pa mi je ped. rekla da naj z ničemer mažem, mogoče le zjutraj malo z hladilno

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

19.11.2008, 13:27

clock-img

LenaG

pencil-img

349

Tud naša je mela ful mozoljčkov, je zgledala hujše kot kaka pubertetnicauser posted image . Pa je minilo samo od sebe. Tako da nič mazat, kot so že povedale ostale, ker se koža čisti.

clock-img

19.11.2008, 17:28

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Moj je pa danes dobil en velik mazol na ritki.  user posted image Res se mu napihuje in je že ves rdeč z belo pikico na sredi. user posted image Čisto pravi mazol. user posted image

clock-img

19.11.2008, 18:21

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: AnciM

Moj je pa danes dobil en velik mazol na ritki.  user posted image Res se mu napihuje in je že ves rdeč z belo pikico na sredi. user posted image Čisto pravi mazol. user posted image

Pol bo pa kmal rabu orožni list za njega user posted image user posted image user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

19.11.2008, 19:51

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

user posted image user posted image user posted image upam samo da ga ne raznese ko bom v bližini  user posted image  user posted image user posted image

clock-img

20.11.2008, 03:51

clock-img

pikicai

pencil-img

203

am js mam pa sudocream...ful dobra kremica, mozolčki hit zginejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.11.2008, 14:06

clock-img

bobekb

pencil-img

2

Tudi moja malčica ima ves obrazek mazoljast.Zanima me, koliko časa se  koža čisti ? 

clock-img

20.11.2008, 14:49

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Mojemu se je en mesec. Je pa različno. Enim se sčisti v enem tednu drugim pa v enem letu. Zelo različno.

clock-img

20.11.2008, 14:53

clock-img

katra55

pencil-img

1970

IZVIRNO SPOROČILO: bobekb

Tudi moja malčica ima ves obrazek mazoljast.Zanima me, koliko časa se  koža čisti ? 

Moji se je dober mesec.

clock-img

20.11.2008, 14:54

clock-img

katra55

pencil-img

1970

IZVIRNO SPOROČILO: jasminčika

lep pozdrav!
mene pa zanima če lahko en mesec starega otroka po obrazu namažem z bepantenom. ima polno mozoljčkov. ribodermin ne pomaga. Ali pa mi mogoče svetujete kaj drugega? Kakašne so vaše izkušnje? Hvala.

Nič mazat samo umivaj s prekuhano vodo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem