writing-img

beta HCG

clock-img

08.09.2008, 11:08

clock-img

Anonimen

Ojla! Danes sem bila na odvzemu krvi, ker j3 črtica na testu že nekaj časa zelor ahla- in beta HCG je pokazal 64.30, kar pomeni da gre za nosečnost. Mi zna katera pojasniti ali je imela kake težave z višanjem hormona, ker enkrat se mi je to že zgodilo, pa je potem začel padat in dobila sem menzes- in splavila seveda. Drugače pa sem imela zadno menstruaciojo 09.08.- je morda še preklamu.

clock-img

08.09.2008, 18:18

clock-img

junior08

pencil-img

13

Ciao,
ßhCG se na vsake 48-72 ur podvoji, če gre za normalno nosečnost, razna nihanja ali celo padanja pomenijo nestabilnost. Meni so tako razložili, vendar je najbolje počakati na pregled, če te skrbi, pa naredi krvni test čez 2 dni pa boš videla kakšen bo rezultat.
Prehito pa pomoje nisi naredila  test, ker če test pokaže nosečnost, potem nosečnost je. 
Pri meni se je tudi pvič končalo nesrečnouser posted image -izven maternična nosečnost-ßhCG  je nihal ampak več kot 399 se ni dvignil. Sedaj okrevam po operaciji-laparoskopiji.
Upam in mislim pozitivno, da se zgodba ne ponovi.user posted image
Tudi tebi želim veselo in zdravouser posted image .  Tu pripenjam še povezavo do dr. Pušenjaka, pravzaprav na stran, kjer mi je dr. odgovarjal, morda ti pride prav in boš našla odgovor. Ali pa ga kar sama vprašala. http://med.over.net/forum5/read.php?19,4935610

< Sporočilo je popravil junior08 -- 8.9.2008 18:21:55 >

clock-img

12.09.2008, 11:26

clock-img

Anonimen

ej ful ti hvala za odgovor. Sem šla včeraj ponovno na odvzem in je bila BETA hcg že244,60 - se pravi od ponedeljka do četrtka je kar dosti zrasta iz 64,3 na 244,60. Upam da je to ok?Naj grem prihodnji teden ponovno na odvzem?

clock-img

12.09.2008, 12:31

clock-img

babyg

pencil-img

107

Draga anonimna,ti se kar veselo naroči na prvi pregled in uživaj v nosečnosti!!
Čestitke

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde,cvetlice in otroci.
Dante Alighieri

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem