writing-img

bi izpadlo čudno?

clock-img

04.12.2007, 23:03

clock-img

Anonimen

Se opravičlujem za anonimnost, samo mi je kar nerodno, ker se obnašam kot najstnicauser posted image Skratka, zeloooo mi je všeč naš inštruktor vodene vadbe. Po pogledih bi rekla, da tudi on ni ravno ravnodušen. Nazdanje mi je ratalo celo ogovorit ga, odzval se je zelo presenečeno, ker po mojem prejšnjem obnašanju ni mogel vedeti kaj se dogaja (izmenjajoči pogledi, nato ignoreuser posted image user posted image ),...skratka, danes je on začel ogovarjat mene, do kaj več pa nisva mogla priti, ker je vedno veliko folka okoli, ki želi govorit z njim, pa še jaz pobegnem, ker mi rata nerodnouser posted image user posted image . 5 min nazaj pa sem se odločila, da se mi teh igric ne da it več, tako da bi rada jutri naredila korak naprej. Ker pa mi je zeloooo nerodno okoli njega (nimam pojma kaj se dogaja z mano, samo mi je za **** všeč) bi pri recepciji prosila za listek, napisala gor mojo telefonsko, mu ga dala in odšla...potem pa če bo imel interes bo poklical, če mu ni oz. je oddan ne bo. Kaj misliteuser posted image ?

clock-img

04.12.2007, 23:07

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Ti pa dosti romantične filme gledaš, ali ne?

Počakaj še malo in se najprej prepričaj, če je stvar obojestranska. Mogoče se ti vse skupaj samo zdi in je samo prijazen....

Da ne boš bedasto izpadla...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

04.12.2007, 23:10

clock-img

Anonimen

Heheh, ene pa že mislite, da ste komu všeč, če vas samo pogleda.. user posted image Kot pravi Marogica, počakaj, da ne boš izpadla budasto.. user posted image

clock-img

04.12.2007, 23:12

clock-img

Slončica

pencil-img

576

Jst pa mislm da je že izpadla...kaj pa če si mela make up razmazan in si zgledala ko kaka žalostna panda in ni mogu stran pogledat..

clock-img

04.12.2007, 23:13

clock-img

Anonimen

Kaj pa če to traja recimo že nekaj časa? Kake tri tedneuser posted image Pa da vidiš, da te ogovarja, samo ti vedno vse zajebeš in mu ne daš prilike za nek normalen pogovor?

clock-img

04.12.2007, 23:19

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Ne vem no, mogoče se pač hoče samo pogovarjati, ker vidi, da se ti nočeš, pa bi rad izpadel prijazen...Kaj pa vem, tu je toliko variant...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

04.12.2007, 23:27

clock-img

Anonimen

Joj ženske. Ma kaj vam vse pade na pamet. Dokler te ne zgrabi in ti sam reče, da te hoče videt, nimaš kaj pisat listkov. Ma ni večjega užitka, ko pa da ded leti za tabo.

clock-img

04.12.2007, 23:48

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

A to je kak bademajster? Ponavadi so ti eni ta pravi

clock-img

05.12.2007, 07:11

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: Slončica

Jst pa mislm da je že izpadla...kaj pa če si mela make up razmazan in si zgledala ko kaka žalostna panda in ni mogu stran pogledat..

Mislim......

Me zanima, če bi ti tudi to mislila, ko bi tebe kakšen gledal. Verjetno da ja.

Punca je pač zaljubljena, tip ji je všeč in kaj pol-
Anonimna, jaz bi še naprje igrala to igro, ko jo igraš do sedaj. Pa ne zato, da bi s tem listkom butasto izpadla, mogoče pa ne bi, mogoče bi bil pa on vesel. Jaz tega pač zaradi sebe ne bi tega naredila, ker sem, kakršna sem. Ti si pa pač ti in delaj tako, kot misliš, da je prav.

clock-img

05.12.2007, 08:01

clock-img

Anonimen

Jaz na tvojem mestu nikakor nebi napisala tel......to storiš malo pred zmenkom (če te on povabi) pa še takrat le zato, ker se drugače ne bosta mogla najt kot tako, da sta na vezi kje se dobita user posted image
Igraj se še naprej.....flirtaj z njim, a ne preveč očitno...v smislu daj in vzemi....tko, da se bo mal pomatral. Če bo kaj hotel in če ga je kaj v hlačah bo že sam naredil 1. korak. Ornk fantje bodo takoj poštudirali takole igrco in če je kaj spreten te bo povabil na pijačko...al pa kam drugam user posted image

clock-img

05.12.2007, 08:19

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Veš kaj Anonimna, ti naredi kot misliš, da je prav. Ker če boš poslušala te nasvete, ti bo lahko še prekleto žal. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

05.12.2007, 09:00

clock-img

jagoda77

pencil-img

691

samo toliko v vednost anonimna, moj kolega je inštruktor in veliko žensk vzame njegovo prijaznost kot nekaj več, kar je meni zlo smešno, saj pravi, da kot inštruktor je prijazen, saj bi rad, da ima čim več ljudi na aerobiki.
Torej, ali ga direktno vprašaj, če misliš, da se do tebe kaj drugače vede, ali pa sanjaj naprej user posted image

clock-img

05.12.2007, 09:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Slončica
kaj pa če si mela make up razmazan in si zgledala ko kaka žalostna panda

user posted image user posted image user posted image , tale primerjava je svetovna.

Drugače pa sem jaz za. Sama tega sicer ne bi naredila, ne bi upala, ampak po moje nimaš s tistim listkom kaj zgubit. Saj je res brez veze obvinkarit, če sta si všeč, je fajn, da to vesta, če ne, pa tudi.

clock-img

05.12.2007, 09:34

clock-img

Anonimen

Jaz tega neb nardila. Bi ga raj enkrat ob priliki na kavico povabila, k bi se glih pogovarjala. Če se pa sploh še poznata skor ne mi je pa sploh bebasto listke pisat. Nekak filmsko je vse skupejuser posted image .
Probej se prvo pogovarjat z njim, pol pa delej naprej. Ne prehitevat dogodkov.

clock-img

05.12.2007, 09:43

clock-img

daddy

pencil-img

2574

Tako je, nč listkov, sms - ov ali česa podobnega. Kr besedni kontakt pa ženske fore vklopit ( vse, od najsvetlešega smehljaja, kar ga premoreš, do "naključnega pobiranja predmetov s tal" - da si lahko ogleda tvoje oprsje in seveda ritko - , do "naključnih dotikov", do ...... madona, sej menda znaš user posted image  ).

clock-img

05.12.2007, 09:49

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Oh, ko bi ti vedla, koliko ponudb, listkov, pogledov in ostalega dobijo inštruktorji in vaditelji.
Samo ne razumem, zakaj listek. A ni bolje ( in manj nerodno) vprašat, če je za eno kavo? Še vedno lahko kavo spiješ sama, ali ostaneta samo pri kavi.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

05.12.2007, 09:52

clock-img

Anonimen

Men pa ni jasno kam se vsem neki mudi.
A ni lušno mal flirtat. Spogledovat se, take majhne ženske fore uporabljat kot je daddy napisal...?
Mislm če se bo zagrel bo že naredu neki da te dobi a ne?
A ni bolj zanimivo da se vse bolj počasi razvija, da je mal pričakovanja, mal metuljčkov....ne pa da vse na pladnju dobišuser posted image

clock-img

05.12.2007, 10:10

clock-img

daddy

pencil-img

2574

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

ne pa da vse na pladnju dobišuser posted image

kak bi blo pa "na pladnju"? Se sleče do golega pred njim, ga zgrabi za jajčka in reče s pohotnim glasom "f**k me, please" .... user posted image

clock-img

05.12.2007, 10:14

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: daddy

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

ne pa da vse na pladnju dobišuser posted image

kak bi blo pa "na pladnju"? Se sleče do golega pred njim, ga zgrabi za jajčka in reče s pohotnim glasom "f**k me, please" .... user posted image

Ja zame je na pladnju da bi mi nekdo z katerim sem dve besedi spregovorila napisal listek z telefonsko in nej ga pokličemuser posted image
Bi me hitro nehal zanimat. In ni šans da bi ga poklicala. Kaj pa nej bi rekla, hvala za listekuser posted image
Mi niso te fore z smsi in listki blizu. Se pač zapleteš v pogovor, greš na kavico...ne pa listke puščaš k v puberteti. Mi smo si v osnovni listke pisali v stilu ala a boš moj fantuser posted image ....nekak sm že prerasla to stopnjo.

clock-img

05.12.2007, 10:18

clock-img

natalia

pencil-img

1423

pa reči mu, da ga povabiš na kafe! nimaš kaj zgubit. Če ne druga, da ga bolje spoznaš, mogoče te pa potem ne bo tako zelo privlačil user posted image

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

05.12.2007, 10:36

clock-img

Slončica

pencil-img

576

IZVIRNO SPOROČILO: srki

[
Mislim......

Me zanima, če bi ti tudi to mislila, ko bi tebe kakšen gledal. Verjetno da ja.

Ja kot odrasla ženska bi prvo to poštudirala, ne morš se kr tko na sekundo zaljubit pa listke s telefonsko puščat no, to se dela v OŠ pa še tm so bolj napredni na si e-mail pustijo.Drgač pa če bi bla na njenem mestu bi ga direkt vprašala če se mama kej za pogovort in če bi tip spravu skupi za kavo bi se stvar odvijala naprej, če pa bi jecu pa ne bi vedu kam sam s sabo bi se pa pobrala.
Sorry sam tko je.

clock-img

05.12.2007, 10:59

clock-img

Anonimen

moram pokomentirat ...

moja sestrična je tko, z listkom, spoznala svojega sedanjega moža.

ko so se z mamo in sestro peljale iz smučanja, se je na avtocesti spogledovala s tipom iz avta, ki je vozil poleg. nato so slučajno jedli na istem postajališču, se spet spogledovala in pustila listek s telefonsko. no on je pustil ženo in dva sina zaradi nje. poročila sta se, dobila dve punčki ... on cele dneve dela, nima časa za mlado ženo ... in pustila je listek drugemu. ravno včeraj sem zvedela, da je moral od doma ...

in ja, meni so malo čudni ti štosi

clock-img

05.12.2007, 11:01

clock-img

Anonimen

ko so se z mamo in sestro peljale iz smučanja, se je na avtocesti spogledovala s tipom iz avta, ki je vozil poleg. nato so slučajno jedli na istem postajališču, se spet spogledovala in pustila listek s telefonsko. no on je pustil ženo in dva sina zaradi nje. poročila sta se, dobila dve punčki ... on cele dneve dela, nima časa za mlado ženo ... in pustila je listek drugemu. ravno včeraj sem zvedela, da je moral od doma ...

user posted image user posted image user posted image dr.Romanuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.12.2007, 11:13

clock-img

daddy

pencil-img

2574

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

moram pokomentirat ...

Ja kdo bi si mislil, no .... kaj vse zarad enih usranih listkov user posted image user posted image user posted image
Ne, ne, ne, ne. In še enkrat ne. Osebni kontakt iz oči v oči al pa nč.

clock-img

05.12.2007, 11:20

clock-img

pety78

pencil-img

6109

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

moram pokomentirat ...

in ja, meni so malo čudni ti štosi

Da imajo tako moč ti listki? user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem