cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bio gaia

clock-img

30.07.2008, 13:09

clock-img

matic0105

pencil-img

305

Im a katera izkušnje s temi kapljicami?

clock-img

30.07.2008, 13:18

clock-img

tul

pencil-img

34

Ja nam so ublažile krče pa še čist naravne so.

clock-img

30.07.2008, 19:53

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Ja tudi nam so jih ublažile, pa še prebavo so user posted image poštimale, tak da toplo priporočam, zdaj pri nekaj več kot 2 mesecih pa jih nima večuser posted image user posted image user posted image , ampak jih ji še kar dajemo.

clock-img

31.07.2008, 07:54

clock-img

matic0105

pencil-img

305

dobra novica. držite pesti, včeraj smo začeli. upam, da bodo kmalu prijele.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.07.2008, 16:08

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

nam pa niso čisto nič pomagale.

sem pa slišala, da so namenjene dojenčkom, ki so na adaptiranem mleku, ne pomagajo pa dojenim.

no, našega dojim, in res ni bilo učinka. uporabljali smo jih 10 dni.

clock-img

31.07.2008, 22:01

clock-img

Majabo

pencil-img

553

jaz dojim, krci so po kapljicah popustil
sedaj mi jih je zmanjkalo in smo ze kakkih 10 dni brez...
mislim da jih bom sla ponovno kupit!!

clock-img

05.09.2008, 11:17

clock-img

jonna

pencil-img

54

Kako ste pa jemali te kapljice? V navodilih nič ne piše ali posamezno prek celega dneva ali vseh pet naenkrat? Mi smo jih včeraj začeli jemati in jaz sem jih - trapa - našemu dvomesečnemu malčku dala vseh pet naenkrat - potem pa je bil cirkus! Še nikoli ni tako dolgotrajno in krčevito jokal, ga je hotelo kar raztrgati. Nobena masaža ni nič pomagala.
Se mi zdi trapasto, da daš otroku kapljice, ki naj bi mu ublažile trebušne krče, pa je od njih še stokrat slabše...

clock-img

05.09.2008, 12:59

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Jaz sem jih dala vseh 5 naenkrat, po mojem to ni bilo od kapljic, saj so čist naravne, no kaj pa vem, lahko pa probaš dat najprej dve in pol tri. Upam da se vam umiriuser posted image

clock-img

05.09.2008, 19:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem