writing-img

birma

clock-img

14.05.2008, 18:28

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Punce, moj nečak gre konec meseca k birmi. Jaz sem mu krstna botra in me zanima kaj mu za birmo dati. Sam je rekel, da si želi denar, da bi si kupil nov računalnik in skuterja (skromnouser posted image user posted image user posted image )...
Koliko je nekako v erih primeren znesek kot darilo, če si povabljen na birmo???

clock-img

14.05.2008, 21:18

clock-img

nanč

pencil-img

1131

uh,ta je pa skromen...naj povem,da bom birmanska botra v soboto in bom dala vse skupaj 250 e.Kr več ne morem,vse ostalo pretiravanje z darili in denarjem pa mi je too much.Sem bla tud na birmi,ko je boter dal 1000e.Halo!!Nevem no...

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

15.05.2008, 07:34

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

to je težko rečt... če si v full dobrih odnosih z njim ali ne, potem ali si zmožna ali ne... Ampak 50 eur mislim da bi kar lahko dala (da manj ne saj si njegova teta in krstna botra)

clock-img

15.05.2008, 11:22

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Jp, pr nas bo tudi boter dal 1000eurov, jaz pa mislim dat samo desetino tega, upam, da bo uredu...

clock-img

15.05.2008, 14:39

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Seveda,da bo vredu,to je že lep znesek,sploh pa pri darilu,ki ga bo dobil od botrauser posted image

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

20.05.2008, 12:05

clock-img

lana777

pencil-img

755

Za krstno botro pri birmi mislim, da je
primerno kašno manjše darilo (za spomin)
in kakšna lepa misle kot popotnica za življenje

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem