writing-img

biskvit

clock-img

10.07.2012, 17:34

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Katera mogoce ve zakaj biskvit pade dol in kaj naredis da ti ne.
Ne bom delala boskvita, ki nikoli ne pade dol, ker imam en zelo dober recept in pride biskvit res tako mehek, samo se mi vedno lepo dvigne cist do konca pekaca gor na 7 cm in pol pade dol na 5 cm, je se vedno visoko samo me jezi, ker pade vedno dol. Pa odprem pecico in takoj dam prticek gor in vseeno. Je kaksna finta?

clock-img

10.07.2012, 19:45

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ne vem, ampak dej recept!

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

10.07.2012, 19:52

clock-img

leilani

pencil-img

123

js pokrijem s peki papirjem takoj ko dam v pečico...se obdrži gor...sm pa to testirala, ker se mi je večkrat zgodilo da je recimo okrogel biskvit narasel, samo na sredini najbolj...če razumeš kaj hočem rečt...

ne vem poskusi...meni rata...

aja...pa prosim za recept

clock-img

10.07.2012, 22:26

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

OK, bom poskusla ze takoj pokrit s peki papirjem, na to idejo pa sama prav nisem prsla.

Recept sem ze pisala tukaj gor, sam sedaj sem ga izpopolnila do popolnosti user posted image V multipraktih das 4 jajca in 100 g sladkorja in to stepas na najvisji stopnji tok casa, da rata res prava lepa pena, potem pa das na 1 oz 2 stopnjo ( od 7) in pocasi usuvas notri skupaj zmesane suhe sestavine 85 g moke, 13 g skroba in eno cajno zlicko pecilnega praska. Das v ze ogreto pecico na 180 st in peces 25 min.
Fora je v skrobu, naredi res tako biskvit res tok mehek, se kar topi v ustih. Ga pa jaz dam prej kaksen g vec kot manj.

clock-img

11.07.2012, 10:31

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Po moje je tak recept. Fora je, da je zelo malo moke na eno jajce teh 85g. Na eno jajce pride nekje 21g moke, malo več. taki biskviti, ki imajo veliko jajc oz malo moke, so po mojem nižji. Lahko se napihne zaradi pecilnega, ... Škrob ima podoben namen kot moka, oz, da zgosti, ne da dvigne biskvit.

jaz imam recept, kjer je 6 jajc in 400g moke, se pravi, da je 66g moke na eno jajce, to je 3x več kot pri tvojem biskvitu,...Se pravi, da je mase več in biskvit je po mojem višji, tudi kadar malo postoji,..

Bom pa ob priliki probala tvoj recept, da vidim kakšen je, ker nima niti nobenih tekočin, moj ima mleko in olje notri,..



_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

11.07.2012, 13:28

clock-img

razglednica

pencil-img

252

6 jajc
12 žlic moke
1 pecilni
malo olja
naribana 1 limona
6 žlic sladkorja po želji lahko več

ta recept mi je zelo doberuser posted image

clock-img

11.07.2012, 20:25

clock-img

tačko

pencil-img

17

prvo kot prvo sestavine ne grejo nikakor skupaj ker je preveč moke zato ti skup pade drugo biskvit se peče 15 minut na 200 in nato 10-15 min na 150 upam da ti naslednič rata

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem