writing-img

biznis bejbe :P

clock-img

10.09.2007, 09:47

clock-img

Anonimen

hehe kaj nosite za službo tiste, ki ste bolj v kontaktu s strankami al pa na višjih položajih. kaj je in v današnji biznis modi?

< Sporočilo je popravil LARA -- 10.9.2007 9:52:14 >

clock-img

10.09.2007, 09:54

clock-img

Anonimen

bniznis vumenke

kaj pa to pomeni?

clock-img

10.09.2007, 09:55

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

bniznis vumenke

kaj pa to pomeni?

napaka v tipkanju. pa vidm da vumnke res ni razumljivo..no razn men k sem itak čudna :P

clock-img

10.09.2007, 09:57

clock-img

Anonimen

napaka v tipkanju. pa vidm da vumnke res ni razumljivo..no razn men k sem itak čudna :P

Aaaaaaaa, zdaj ko sem si desetič ponovila, morda: Biznis Women -ke? user posted image  No, saj bo to najbrž, ja user posted image

clock-img

10.09.2007, 10:00

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Kaj mi pride pod roke. Trenutno pa je vse bolj podobno vrečam za krompir.

KO pa nisem blagoslovljena s strani mojega soproga pa ponavadi kar črni klasični hlačni kostim pa spodaj kak top ali pa srajco.

clock-img

10.09.2007, 10:33

clock-img

NevenkaP

pencil-img

462

Pravzaprav ne vem, kaj je moderno. Furam v glavnem klasične kostime, hlačne in s krilom, pa kakšen top ali bluzo. Pa barve tudi v glavnem siva, črna, bela, pa kakšna nežna roza za zraven.

clock-img

10.09.2007, 10:33

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ponavadi kar hlače, nič kaj posebnega, pa kakšne majčke, srajce redko. Nimam vsak dan opravka s strankami, hvala bogu.

clock-img

10.09.2007, 10:41

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Večino časa sem doma v kavbojkah, ko grem pa do stranke, pa malboljše hlače in majčka.

So mi pa hul všeč hlače, zgoraj pa tunika

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

10.09.2007, 10:57

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Hlačni kostim, spodaj top ali srajčka, pozimi skoraj obvezno puli, v kakšni bolj živi barvi. Krilo redkeje, čeprav sem letos to pravilo prekršila, ker so taka dobra krila v modi. Obleko in suknjič včasih, zdaj sem si eno jopo nabavila, ki bo šla čez majčke, oblečem pa jo lahko k hlačam ali h krilu.
Obujem od balerink do salonarjev s peto, odvisno od razpoloženja, vremena in potrebe po pešačenju.

clock-img

10.09.2007, 11:01

clock-img

Anonimen

Če imaš en črn in en siv hlačni kostim, pa kakšno krilo, ki paše zraven, imaš rešeno.

clock-img

10.09.2007, 11:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.09.2007, 12:34

clock-img

Sophie1

pencil-img

33

Jaz na žalost v kavbojkah nimam kaj iskati v službi, pa v nekih modernih kratkih majčkah tud ne. Nosim bolj moderno krojene kostime, da ne zgledam ravno kt stara mama, včasih oblečem k hlačam tudi bluzo z brezrokavnikom.

clock-img

10.09.2007, 12:42

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

vse sorte. pazim samo, da ne kažem bederc, trebuha ali joškuser posted image

najrajši h kostimu skombiniram kak neobičajen top ali vsaj malo odštekane čevlje ali štumfe, da je pač še vedno poslovno, a vseeno ostanem to jaz. za piko na i dodam še akk unikaten kos nakita, ki je poleg čevljov moj fetišuser posted image

najbolje je kupit dobro krojen hlačen kostim, lahko še krilo zraven in nekaj majčk ali bluzic - kar ti je bolj pri srcu in potem to lahko skombiniraš na tisoč in en način. kostim pa naj ne bo preveč moden, ker ga boš lahko nosila samo eno sezono. bolje, da je malo bolj klasičen, pa zraven kak detajl, ki ga poživi. najbolj pomemben je pa itak kroj. če ti kostim pristaja in se v njem počutiš kot v drugi koži, ga boš z veseljem nosila leta.

pa sem hotla čist na kratko pvoedatuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

10.09.2007, 12:45

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Trenutno pri meni aktualno: daljše bluze/srajce, ki jih nosiš zatlačene v hlačah ali krilu.
Sem si zadnjič v Zari kupila siv kostim in premišljujem o tem, kaj naj zraven oblečem, da ne bi bilo tako zelo dolgočasno.

clock-img

10.09.2007, 12:58

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

k sivem kostimu gre lahko vijolična, rdeča, umazano roza, bela, črna, tudi rjava - ampak to je že haklih, mora bit taprava. lahko je top ali bluzica. lahko k črni ali beli dodaš kak nakit. pred ogledalo, pa poskusit. lahko popestriš s kako fino torbico ali pasom. pasovi so letos IN, nosijo se pa v pasu ala 50. leta, ne več nizko... miljon možnosti.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

10.09.2007, 14:21

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2239983

nekaj v tem stilu sem imela v mislih

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

10.09.2007, 15:34

clock-img

dory

pencil-img

8852

klasicen hlacni kostim in elegantne cevle brez pete :)...sem jih pred kratkim ful lustne dobila v massu:)

clock-img

11.09.2007, 08:54

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

thx, bom upoštevala. Sem že Otto katalog prebrskala za kakšen fajn top. Čevlje sem pa že našla v La Redoute.

clock-img

11.09.2007, 08:55

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
pasovi so letos IN, nosijo se pa v pasu ala 50. leta, ne več nizko... miljon možnosti.

teli pasovi so mi tudi všeč.  Edino nevem, kako bi to izpadlo na moje široke boke user posted image , bi mi pa definitivno še bolj pas poudarilo user posted image

clock-img

11.09.2007, 09:34

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

Olivija, če imaš vsaj za vzorec jošk in normalno široka ramena, to ne bo problem. boš imela fantastično postavo - obliko peščene ure. sicer pa zna ozek pas boke res preveč poudarit. spet odvisno od zgornjega dela. če dodaš zgoraj kako "večjo" ogrlico ali zanimiv dekolte (pa ne ravno v izrez, ker zna ramena zožat - ni pa nujno! odvisno od modela), bo pogled avtomatično povabljen navzgor.

pri oblačenju je itak tako: poskušaj, poskušaj in poskušaj. pa sebe poslušaj:)

kaj bi jaz dala spet za ozek pasuser posted image  saj bo, ob letu osorejuser posted image

clock-img

11.09.2007, 15:34

clock-img

dory

pencil-img

8852

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija

pasovi so letos IN, nosijo se pa v pasu ala 50. leta, ne več nizko... miljon možnosti.

teli pasovi so mi tudi všeč.  Edino nevem, kako bi to izpadlo na moje široke boke user posted image , bi mi pa definitivno še bolj pas poudarilo user posted image

sam ce mas debelo rit, ti tak pas opticno zadevo se poveca...enako je s sirokimi bokiuser posted image

clock-img

11.09.2007, 15:48

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: teja.

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija

sam ce mas debelo rit, ti tak pas opticno zadevo se poveca...enako je s sirokimi bokiuser posted image

... bom pa kot MM, si bom še peto na enem čevlju malo zbrusila, da ne bosta več enako visoka, in bom s tem pridobila še njeno hojo user posted image

Sem pa probala v Zari krila z visokim pasom - tam je bil pa zelo privlačen učinek. Hlače bom pa danes doma v miru opremila s širokom pasom, mislim, da ima naša mami še celo kolekcijo tistih ta širokih pasov iz osemdesetih.

clock-img

11.09.2007, 15:49

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Olivija, če imaš vsaj za vzorec jošk in normalno široka ramena, to ne bo problem. boš imela fantastično postavo - obliko peščene ure.

kaj bi jaz dala spet za ozek pasuser posted image  saj bo, ob letu osorejuser posted image

tale vzorec je pa že zelo problematičen user posted image , res nevem kaj bi sploh še ostalo po tretjem otroku.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem