writing-img

blaga krvavitev v 19.tednu

clock-img

23.12.2009, 18:11

clock-img

Anonimen

Prej sem opazila, da rahlo krvavim, sem v 19. tednu nosečnosti. Tako sluz pomešana z malo krvi. Jutri moj ginekolog ne dela, kaj naj naredim? Morda katera ve, kaj je narobe?

clock-img

23.12.2009, 18:11

clock-img

Anonimen

Obstajajo tudi nadomestni zdravniki

clock-img

23.12.2009, 18:27

clock-img

Anonimen

Urgentna ginekološka ambulanta?

clock-img

23.12.2009, 18:31

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Pejt takoj na urgenco!!!! Srečno!!!!

clock-img

23.12.2009, 18:35

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

jaz sem krvavela 6 tednov skupaj, 4x se mi kri zares ulila s strdkom krvi. Vedno so mi povedali isto: nimamo kaj narest!
menda niti pocitek ne pomaga, ceprav jaz osebno mislm, da pomaga.
jaz bi sla na urgenco zato, da mi naredijo UZ. Te bo vsaj pomirilo, ko bos utripajoc srcek vidla. Verjetno te bojo pa tudi na opazovanju obdrzali dokler ne nehas krvavet.

Pa naj te se malo pomirim. Jaz sem po 6 tednih nehala krvavet, z bejbiko je vse u redu.

clock-img

23.12.2009, 18:44

clock-img

mini86

pencil-img

6050

Pejt takoj na urgenco!!!! Srečno!!!!

čimprej

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

23.12.2009, 18:46

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Jaz sem prvič krvavela okoli 8. tedna in potem še celo nosečnost po malem, najhuje je bilo v 20. tednu, ko sem bila celo čez noč hospitalizirana, vendar vzroka krvavitvam niso nikoli našli. V zadnjem trimesečju so se potem krvavitve umirile. Otroček je pa zdaj že 1 leto star. user posted image  

Jaz ti svetujem, da greš na urgenco. Tudi jaz sem šla, ko sem prvič zakrvavela v 8. tednu, kasneje, v višji nosečnosti pa sploh nisem razmišljala, ali naj grem ali ne. Vedno so naredili UZ in na srečo so me vedno lahko pomirili, da je vse ok. Srečno!

clock-img

23.12.2009, 19:27

clock-img

Anonimen

Zaenkrat sem doma, ni več opaziti krvavitve, bilo je res malo. Drugače sem ok. Morda sem danes malo preveč delala, okraševala jelko, pa 1 leto starega otroka imam. Otroka čutim, tako da sedaj pa res ne vem, ali naj hodim kam ali ne, če ni več krvavitve.

clock-img

23.12.2009, 19:59

clock-img

Anonimen

Logično je da greš kajne user posted image

clock-img

23.12.2009, 20:12

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Če se je umirilo, hvala bogu. Ampak jst na tvojem mestu vseeno ne bi bila mirna, bi se vseeno šla pokazat!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem