writing-img

blato dojenčka

clock-img

28.12.2007, 22:17

clock-img

biga

pencil-img

838

A je normalno, da je blato 7-mesečnega dojenčka, ki se delno doji, pije Pregomin in je gosto hrano (sadje, zelenjava, belo meso) zelo smrdeče, različne barve, dostikrat sluzasto in nitasto, obilno, včasih pa so v njem tudi nepredelani koščki hrane, npr. korenčka? Dojenček sicer dobro napreduje, je lepo razpoložen, lepo papa in ne zavrača nobene hrane, nima težav s kožo. Je pa imel do 4. meseca (do provokacijskega testa) alergijo na KM.

clock-img

28.12.2007, 22:21

clock-img

PAJO

pencil-img

771

jz mislim da je to normalno,zato ker pije antibiotik in mu grejo vse bakterije vn.
no upam da je to zarad tega.

a ste ze zdravi????

lp,anauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.12.2007, 22:32

clock-img

biga

pencil-img

838

Lp tudi tebi Ana. Ja, smo že boljše, nimamo več zdravil, včeraj smo mu dali zadnji odmerek Ventolina in nič več ne hrope. Me pa res malo skrbi tole njegovo kakanje, ki je tako obilno in večkrat dnevno. Mogoče je res le zaradi različne goste hrane. Lepe praznike.

clock-img

28.12.2007, 22:40

clock-img

sandra113

pencil-img

67

IZVIRNO SPOROČILO: biga

A je normalno, da je blato 7-mesečnega dojenčka, ki se delno doji, pije Pregomin in je gosto hrano (sadje, zelenjava, belo meso) zelo smrdeče, različne barve, dostikrat sluzasto in nitasto, obilno, včasih pa so v njem tudi nepredelani koščki hrane, npr. korenčka? Dojenček sicer dobro napreduje, je lepo razpoložen, lepo papa in ne zavrača nobene hrane, nima težav s kožo.

Mi imamo pri 6,5 mesecih enako blato. Jemo vse enako, razen Pregomina.Tako da mislim da je to normalno.

14.6.2007

clock-img

29.12.2007, 10:50

clock-img

jaša2

pencil-img

658

moja je tud 7 mesecev in tud večkrat na dan kaka, različne barve, sluzasto, nitasto, ful smrdeče... ja, različne vrste hrane. enkrat je imela v plenički rumen "knedelj", okrog pa ful temno mehko blato. ampak, po mojem je to vse od hrane, ker je vedno nekaj novega.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem