writing-img

blato pri dojencku

clock-img

28.11.2008, 11:04

clock-img

fujdo

pencil-img

55

pozdravljene mi imamo user posted image staro 2 meseca jo dojim in dodajam aptamil kr mojega mleka ni dovolj.drudi dan opazam da je pri ta mali blato zelenkasto.a mi mogoce ves te povedat zakaj pa je take barve?pred tem je bilo rumeno.in koliko lahko dam ji za pit kamilico?kr full rada pije.
hvalezna bom za vse odgovore.lp

clock-img

28.11.2008, 13:20

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

da je pri ta mali blato zelenkasto

Nič panike. Blato je pač malo zastalo in se zato obarvalo zeleno. Dokler redno kaka ni nič narobe. Moj se je večkrat zeleno pokakal, ko sem samo dojila. Sedaj pri dodatku pa kakor kdaj.

clock-img

28.11.2008, 21:52

clock-img

pikolina66

pencil-img

110

menda je zeleno, če popije samo prednje mleko

clock-img

29.11.2008, 19:20

clock-img

vianne

pencil-img

714

No pa še tretji odgovor user posted image : blato je zelenkasto zaradi vetrov. Tako mi je odgovorila patronažna.

clock-img

29.11.2008, 20:04

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

blato je zelenkasto zaradi vetrov.

Čudno, da potem niso ti plini zelene barve user posted image

Mislim, da so tako vetrovi kot zeleno blato posledica, ne pa en vzrok, drugo pa posledica. Sicer pa še to: naša frajli je imela zeleno blato kar precej dolgo in sicer zaradi alergije na KM.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem