cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

blazina za dojenje

clock-img

16.12.2008, 13:03

clock-img

PetraSkok

pencil-img

202

pozdravljene...vprasanje za tiste, ki uporabljate oziroma ste uporabljale blazino za novorojencka za dojenje....zanima me, ali je uporabna, se jo splaca kupiti, ce ste, katero in kje ste kupile, ali pa je to zgolj marketinska poteza?

Hvala vsem za odgovore. Petra

clock-img

16.12.2008, 13:08

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Meni je bila uporabna. jaz jo imam od Odeje Škofja Loka.

clock-img

16.12.2008, 13:12

clock-img

Pšemek

pencil-img

899

Mene je blazina čakala, ko sva z malo prišli iz porodnišnice in skoraj ne moreva več brez nje user posted image . Se pa imenuje Blazina 1,2,3. Fajn je tudi, ker se lahko uporablja tudi za druge stvari. Npr. naša notri leži, ko je v dnevni sobi na kavču.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

clock-img

16.12.2008, 13:14

clock-img

dejzi

pencil-img

392

Super zadeva!
Še danes z njo spim....user posted image
Kupili pa smo jo v Toys'r'us-u v Graz-u.

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

clock-img

16.12.2008, 21:35

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Imam blazino Theraline, kupljena v BC. Sem jo dobila takoj po porodu in je bila oz. je še zelo uporabna zadeva. Najbolj se je obnesla na začetku, ko se je fante futral po 20 min na 1 joški, pa potem še 20 min na drugi. Sem vmes lahko gledala TV, ker drugače bi še zaspala zraven od dolgčasa. user posted image Si pa ne predstavljam, da bi ga 8×dnevno po 40 min držala v rokah... Pa kdaj jo uporabim tudi, da malega založim, če mi na sedežni zaspi, pa se mi ga ne da v posteljico prestavljat. No, pa pravkar jo moj koristi med gledanjem TV-ja - ni ga čez komot! user posted image

clock-img

16.12.2008, 21:52

clock-img

evelin

pencil-img

238

Js sem jo dobila že v nosečnosti, in sicer mi jo je moj dragi kupu v trgovini Pingo v Celju. Je pa zakon

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

clock-img

17.12.2008, 08:56

clock-img

teja28

pencil-img

236

tudi jaz jo imam, uporabljala pa sem jo zelo malo. Meni pač ni pasalo dojit sede ... mi ni slo najbolje user posted image  Tako da blazina sedaj služi drugim namenom ... plezanje žeznjo je super user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem