writing-img

blazina za dojenje

clock-img

23.06.2006, 17:51

clock-img

milla

pencil-img

116

Kje bi v Mariboru dobila ta veliko blazino za dojenje. Bila sem že v Baby centru, Pikapoloninici in Arielu, kjer pa imajo samo male.
Rada bi mehko ne takšno, ki je polnjena z -stiroporomuser posted image  Zasledila sem tudi blazine od Rike, pa ne vem ali so vredu?

clock-img

23.06.2006, 18:25

clock-img

ada2

pencil-img

7402

jaz imam od rike blazino in mi je super. uporabljala sem jo že v porodnišnici- so mi jo tam posodili, potem sem si jo pa naročila po telefonu. stane 7800sit, če se prav spomnim. je res malo dražja, je pa zelo udobna in praktična in večnamensko uporabna.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

23.06.2006, 22:03

clock-img

Anonimen

http://www.rika123.com/

kar tole si naroči. Res je super!!!

clock-img

23.06.2006, 23:24

clock-img

Nattka

pencil-img

249

Tako blazino lahko tudi sama narediš. Pride  bistveno ceneje.

clock-img

23.06.2006, 23:44

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Imaš jih tudi v neckermanovem katalogu za ceno pa nebi vedela vem pa da so zelo velike.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

24.06.2006, 20:48

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Tudi jaz sem bila pri prvem user posted image  z blazino od Rike zelo zadovoljna. Je bistveno boljša kot kakšne mehke variante od Toysa,.... Skratka res zelo uporabna.

Če bi jo sama delala, pa bi te prišla bistveno dražje, ker bi morala kupiti res veliko že narezanega polnila.

Je pa ta od Rike super ker se lahko pere v pralnem stroju in tudi suši v sušilcu. 

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

25.06.2006, 12:13

clock-img

milla

pencil-img

116

Hvala, bom res kar pri Riki naročila.

clock-img

26.06.2006, 08:18

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

No jaz jo pa imam od Rike pa mi niti slučajno no všeč, ker ne vem kaj naj sploh delam z njo. Je premejhna - niti otroka ne morem posedeti notri. Za dojenje pa itak ne pride v poštev, ker si jo moraš tako ali tako še podložit, če ne ti otrok dol leze - ga moraš itak ornk držat.

Pa tudi med nosečnostjo si je ne moreš podložit.

Imajo jo pa nekje v Avstriji za 55 eurov. Ampak tako zeloooo dolgo, pa "gibljivo" al kako nej ti rečem. V glavnem vsestransko uporabno. Za udobnejše ležanje, za dojenje, za otroško crkljanje...

Ima jo sestra in pravi, da je vredna denarja. Še čakam da jo sprobam, potem pa v nakup. V glavnem tista od Rike se meni že pol leta valja na kavču - edino za naslont se med gledanjem TV je dobra.

clock-img

26.06.2006, 08:30

clock-img

kapesanta

pencil-img

1601

jaz sem v Arielu kupila blazino za mamo - je prožna in ni oblikovana kot blazine za dojit - se pa zato, ker je mehka lepo ovije okrog telesa, tako da jo priporočajo tudi kot blazino za dojenje. Imajo jo pa v dveh velikosti (odvisno od velikosti mame, ker je prvotno namenjena za spanje). Za spanje same pohvale (do zadnega meseca nosečnosti nič bolečin in problemov), za dojenje pa še ni preizkušena.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

clock-img

26.06.2006, 13:54

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Mi imamo od Rike. Super je. Sama je ne bi nikoli naredila tako dobro. Uporabljamo jo poleg dojenja in hranjenja tudi za počivanje male Neje. 

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

clock-img

26.06.2006, 19:33

clock-img

tija75

pencil-img

108

Zasledila sem tudi da jih imajo v Rutarju na otroškem oddelku.

Ne vem pa kakšne kvalitete so.

Čao Tija

Naša Tia je prikukala 3.8.2006
Pridružil se ji je GAL 4.5.2009

clock-img

10.07.2006, 23:48

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Na ebayu imajo takih blazin polno- so ta velike in res super- stanejo 18 eurov, poštnina pa 12, se še vedno splača...so dobre za masažo otroka, za igro in za v avto, ta male so manj uporabne...

clock-img

11.07.2006, 06:25

clock-img

ZalaTM

pencil-img

348

Kaj pa od Odeja Škofje Loke??? Tudi pohvalijo - jaz je sicer še nimam,....se še odločam,...ampak so mi priporočili to.

lp,M.

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

clock-img

20.07.2006, 13:55

clock-img

Lara28

pencil-img

628

Jaz tudi menim, da je tista ta dolga, mehka bolj uporabna (ki je za mame). Sama sem celo nosečnost (od 3 meseca) spala z njo in se je ful obnesla. Brez nje verjetno sploh ne bi mogla spat na boku, na hrbtu pa ne morem. Potem mi jo je dragi prinesel že v porodnišnico - spet za spat in tudi za dojit. Zdaj jo uporabljam spet za spanje - tokrat zato, ker me prsa bolijo, če se naslonim na njih, kadar so polna mleka, ponoči na njej tudi dojim, čez dan pa malega zavarujem z njo, da ne pade s sedežne, ko spi. Zdaj ko je star 2 meseca, pa jo tudi on uporablja kot "plezalo" in naslonjalo. Skratka, meni je polepšala zadnje leto in mislim, da bo še nekaj časa uporabna. Sem jo pa kupila v Avstriji  v Kiki, stala je 25eur, samo je bilo treba naredit svojo prevleko.( ker stanejo še enkrat toliko). 

clock-img

20.07.2006, 14:20

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Včeraj sem dobila Kljukca od Odeje. Zelo zadovoljna. Ne vem, koliko stane, ker sem dobila za darilo.

clock-img

20.07.2006, 19:28

clock-img

KaMa

pencil-img

57

Jančika, kaj je to Kljukec?

clock-img

20.07.2006, 21:13

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Tale blazina za dojenje. Prav tako se ji reče, sem tudi jaz debelo gledala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem