writing-img

božične kartice izpod otroških rok

clock-img

23.11.2011, 09:42

clock-img

heli23

pencil-img

119

Kakšne kartice pa ve ustvarjate z otroki, namreč bliža se božič-novo leto in poslati bo potrebno kartice, zato zbiram ideje kakšne voščilnice nastanejo ko ustvarjate skupaj z otroki. Če kakšno slikico pokažete še toliko bolje ! user posted image

clock-img

23.11.2011, 11:42

clock-img

lenčy

pencil-img

1255

mi bomo letos prvič delali kartice in to s prstnimi barvami. kakšen odtis rokice ali nogice, pa par packarij zraven(ker je le star 20m) in bo čudovito. nimam pa še nobenega izdelka tko da ti ga ne morem pokazat.

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

clock-img

23.11.2011, 13:30

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

Ko sta bila manjša smo packali s prstnimi barvami. Eno leto smo delali samo odtise, kasneje sta sama "risala". Lani smo naredili "štempiljke" iz krompirja in sta delala žige/odtise smrekic, zvončkov. Za letos še ne vem.

< Sporočilo je popravil Češnca -- 23.11.2011 13:31:03 >

18. julij je prav poseben dan!

clock-img

23.11.2011, 19:24

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ko sta bili mlajši, sem jima dala en velik karton, na katerega sta packali s prstnimi barvami, jaz pa sem potem ven izrezala oblike ala zvezdico, zvon, jelena, snežinko in nalepila na voščilnico. Delale smo tudi z bleščicami. Letos pa imamo bleščice snežinke in tavečja tudi že zna lepo risat pa bo ona glavna glede tega.user posted image

clock-img

24.11.2011, 20:19

clock-img

heli23

pencil-img

119

Lani sma delala s prstnimi barvami, tako da je odtisnil roko in sma naredila božička, prstki so bli brada na vrhu sma dodala kapico, potem pa še očke, nosek in je blo to to, full luštna kartica. Letos pa res ne vem kaj bi počela, hmmmm Tako da še kakšna ideja ????

clock-img

24.11.2011, 21:32

clock-img

november2010

pencil-img

706

naš fant ni kaj preveč navdušen nad risanjem ali ustvarjanjem nasplošno, zelo rad pa striže in lepi, tako da bova delela take eko-vošćilnice :)
Iz starih voščilnic, ovijalnega papirja itd bova izstrigla koščke in jih nalepila na voščilnico, zraven pa okrasila z beščicami... bom v kratkem objavila fotke.

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

clock-img

25.11.2011, 11:34

clock-img

lenčy

pencil-img

1255

user posted image
user posted image

evo nekaj takega sem našla, meni je super, mogoče nam bo ratalo, samo ne vem, kako bo 20 mesečnik lepo stopil na papiruser posted image

heli23 kako je pa vaša zgledala?

< Sporočilo je popravil lenčy -- 25.11.2011 11:35:26 >

Rada te imava!!

clock-img

25.11.2011, 11:44

clock-img

Brbs

pencil-img

608

ful dobro user posted image ampak to ja mora biti velika voščilnica, če so noge 4 letnika že nekje 15-20 cm???

jaz ponavadi narišem kakšnega božička, nalepim kakšno zvezdico, smrekico itd (z lepilom), nato pa pustim otrokoma, da nalepita gor nalepke božičkov v raznih pozah, itd. Itak imata izredno rada nalepke.

Da pol božičkov stoji na glavi, se ne sekiram user posted image  
ker estetske žilice še v tem času nimata, glavno da skupaj ustvarjamo v tem božičnem vzdušju...

clock-img

25.11.2011, 11:53

clock-img

heli23

pencil-img

119

Ker ne znam prilepit slikce, user posted image evo pošiljam naslov na netu http://familyfun.go.com/crafts/handprint-santa-673633/ ,lenčy tale je pa res full dobra, mogoče pa se res spravima tole delat user posted image  

clock-img

25.11.2011, 12:14

clock-img

lenčy

pencil-img

1255

tvoja je tud huda, zdj pa res ne vem, katere se bomo spravli delatuser posted image
brbs js sm imela v mislih bolj male nogice, na malo večje sploh nisem pomislila...

Rada te imava!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem