writing-img

bo + ali ne

clock-img

02.11.2007, 17:37

clock-img

lifcsi

pencil-img

153

user posted image Bliža se dan(8.11.) ko mora nastopit menstruacija, vendar se mi ne pojavljajo znaki kakor ponavadi(boleče prsi, glavobol - teden dni prej), čutim pa neke rahle "bolečine" v spodnjem delu trebuha.Ali je to mogoče znak za plusekuser posted image !!

clock-img

02.11.2007, 17:39

clock-img

Anonimen

Tega pa nihče ne ve. Pusti se presenetituser posted image .

Znaki pred M in znaki za nosečnost so si podobni. Je pa res da se nosečnostni znaki običajno ne pojavijo tako hitro. Dosti si jih psiha sama pričara. Jaz imam že leto in pol vsak mesec znake, dojenčka pa še vedno ne. Psiha.user posted image

clock-img

02.11.2007, 17:45

clock-img

lifcsi

pencil-img

153

user posted image Dogaja se isto kot pred prvo nosečnostjo(sin je star 3 leta)-nereden ciklus, menstruacija vedno par dni zamuja, potem se pa naenkrat pojaviuser posted image .Ne spomnim se pa točno kakšni so bili znaki, razen zelo bolečih bradavic.

clock-img

02.11.2007, 18:21

clock-img

Raguel

pencil-img

338

Znaki včasih so,včasih niso...če bi vse punce bile noseče,pri katerih so vsak mesec prisotni znaki,uh,potem bi bilo zelo veselo na forumu nosečnost.
Prepusti se ljubezni,redno slončkaj in pozitivno misli,pa tiuser posted image ne pobegne v naslednji mesec...
Pridi med nas pod temo želimo si novega člana-Mne pričakujemo novembra,tam so same pozitivke,vse rabimo vzpodbudne besede !1

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

clock-img

02.11.2007, 21:31

clock-img

lex

pencil-img

6532

mene v drugič bradavice (oz. cele dojke) niso bolele

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

05.11.2007, 13:40

clock-img

lifcsi

pencil-img

153

user posted image 8.11. bi naj nastopila menstruacija, vendar nimam nobenih znakov kakor prej. Prsi me nič ne bolijo, samo tu in tam začutim rahlo(pika) bolečino v spodnjem delu trebuha!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem