IZVIRNO SPOROČILO: nirak
brez obsojanj punce!
po dveh fankih sem spet noseča.tako zelo si žečim da bi bila punčka! in tako zelo se bojim da bom razočarana... počutim se krivo tudi do dojenčka ki se razvija v meni da tako razmišljam...tudi načrtno sva imela spolne odnose par dni pred O (na zadnje dva dni) pa si mislim da je velika možnost da bo fantek...ah samo o tem razmišljam!!!
nočem te obsojati, a če boš razmislila tako: Sem vesela, da sva oba zdrava in, da sploh lahko imava zdrave otročke, boš mogoče videla, da spol kljub temu ni tako zelo pomemben.
Sem si pa tudi jaz v prvo bolj želela pupo, priznam, ampak sem vedno rekla, da tudi, če bo fant ga bom imela najraje! Sedaj v drugo pa sem vedno govorila: Če bom še kdaj imela enega, bi raje še eno pupo. A ko sem zanosila, sem rekla, da mi je popolnoma vseeno, le da bo dete zdravo in, da bo šla nosečnost lepo skozi do PDP-ja, brez težav. Sedaj sicer res kaže vse na to, da bo še ena pupika - na nobenem UZ do zdaj še niso vidli lulčka, tako, da verjetno je res punčka. Ampak sploh nima nobene veze. Važno, da so otroci zdravi, pa da jih lahko imamo. Srce se mi para za ljudi v moji bližini,ki se trudijo že leta in zaenkrat brez uspeha

. Upam, da se ti želja kljub vsemu izpolni, a tudi, če bo še tretji fantek ne smeš bit razočarana, ampak samo vesela novega bitjeca. Vso srečo