writing-img

bodiji SPARKY

clock-img

11.09.2006, 12:41

clock-img

Anonimen

Danes sem v reklami za Spar videla te bodije 3 kom. dolgi rokav za 1990 sit. Izgledajo lepi, zanima pa me, tiste ki imate izkušnje, piše da so od 3 mesecev naprej, imajo dokaj normalne št. ali so dosti večje? user posted image

clock-img

11.09.2006, 12:42

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Jaz jih redno kupujem.......So super in realne številke......user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

11.09.2006, 13:46

clock-img

urskas

pencil-img

683

moja izkušnja glede številk od Sparkija je zelo slaba.
KO kupiješ obvezno primerjaj s kakšnimi drugimi znamkami.
Zadjnič sem ta mali kupila pižamico sparki št. 98. (mala je velika 84 in je stara 20 mesecev) in ji je pižamica komaj prav. Še enkrat prej pa sem kupila body št 68, ki je bil manjši od običnih 62.

Tako da bodi previdna pri številkah!

Lp, urska

clock-img

11.09.2006, 14:31

clock-img

anjaa

pencil-img

228

jaz problemov z izkušnjami nimam. res je da ni neka super super super kakovost, ampak tamali tako ali tako oblekic ne uničijo. za teh par mesecev so čisto uredu!  

clock-img

11.09.2006, 14:36

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Niso vredni pol hudiča. Gumbi so tako trdi, da si vse nohte in prste polomim, ko jih hočem odpeti.

clock-img

11.09.2006, 14:38

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Sam mi res ne gre v glavo, da govorimo o istih bodijih......Ker sedaj sem imela iste samo  s kratkimi rokavčki....In sem resnično bila zadovoljna......user posted image user posted image user posted image ...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

11.09.2006, 14:40

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

IZVIRNO SPOROČILO: Romana25

Jaz jih redno kupujem.......So super in realne številke......user posted image

jest tud, ko majo te "akcije", men se bolj splača, kot pa vsake tolk bencin zapravljat in čez mejo. bodiji so čist v redu, tud dovolj kvalitetni, pa številke tud štimajo. mojedve mata enih 90% sparkijevih bodijev, kokr jih že pač imata. pa tud enih par pižamik sem tko kupila, pa so tud ble o.k. ne vem, zakaj enim številke ne štimajo.user posted image user posted image

clock-img

11.09.2006, 14:42

clock-img

Anonimen

Nam so OK. Boljši kot od Clarka - pa še cenejši. Uporabljamo pa samo tiste brez rokavov.

Je pa res, da so številke rahlo nerealne - vedno kupimo eno številko večje.

clock-img

11.09.2006, 15:48

clock-img

abi

pencil-img

755

Jaz sem kupila prejšnjo akcijo ko sta bila dva bodija po 1490sit. Sem si hotela naredit zalogo za zimo.
Bodiji so cotkani in iz kvalitetnega blaga tako da sem  vzela št. večje kot imauser posted image trenutno pa so glih tam nekje še prav.
Sparky ima MAJHNE številke, tako da vzemi en body za mero pa bo glih prav.

clock-img

11.09.2006, 17:28

clock-img

abi

pencil-img

755

IZVIRNO SPOROČILO: abi

Jaz sem kupila prejšnjo akcijo ko sta bila dva bodija po 1490sit. Sem si hotela naredit zalogo za zimo.
Bodiji so cotkani in iz kvalitetnega blaga tako da sem  vzela št. večje kot imauser posted image trenutno pa so glih tam nekje še prav.
Sparky ima MAJHNE številke, tako da vzemi en body za mero pa bo glih prav.

sm pozabila napisat da ko jih opereš ( pa ne na 90stop.)se kar nekaj skrčijo !user posted image

clock-img

12.09.2006, 10:12

clock-img

Anonimen

Sem jih včeraj kupila št. 74/80, pa bomo videli user posted image .

clock-img

12.09.2006, 10:16

clock-img

rija

pencil-img

15589

Jaz sem s sparky bodiji totalno nezadovoljna: enkrat sem jih kupila in vrnila, ker malemu niso šli čez glavo. Izrez je bil ko za kakšno barbiko....user posted image

Zdaj sem zopet kupila neke v sparu pa imajo izrez ok, vendar je na rokavih tako majhna odprtina, da prstke komaj skoz dobiva, pa sem vzela še eno številko večje kot jih siceruser posted image

Poceni gor ali dol, kaj ti bojo, če pa jih potem gor ne dobiš.

Jaz še vedno žalujem za mothercareomuser posted image user posted image

clock-img

12.09.2006, 10:23

clock-img

anjaa

pencil-img

228

a si mogoče slučajno pogledala če imajo še hlačke žabice v isti barvi?? jaz sem pred 4 meseci kupila dvoje hlačke enake barve kot kot bodya da sem lahko bombinirala, od sparkya. zdaj pa me zanima če imajo še kakšne pisane?

clock-img

12.09.2006, 13:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: anjaa

a si mogoče slučajno pogledala če imajo še hlačke žabice v isti barvi?? jaz sem pred 4 meseci kupila dvoje hlačke enake barve kot kot bodya da sem lahko bombinirala, od sparkya. zdaj pa me zanima če imajo še kakšne pisane?

Joj, nisem se zavzela user posted image , sva bile z mamo tak zatopljene v tiste številke, da nama ni bilo nič jasno user posted image ,...tako, da sva potem ko sva našli 74/80 kar šle iz tistega oddelka, druga nisem niti gledala.

clock-img

12.09.2006, 19:02

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rija

Jaz še vedno žalujem za mothercareomuser posted image user posted image

Jaz tudi. Imel je daleč najboljše bodyje in daaaleč najboljše pidžamice.

clock-img

12.09.2006, 20:44

clock-img

rija

pencil-img

15589

Raho, hitro piši. Moja kolegica gre novembra v London, pa sem jo že nafehtala, da mi prinese manjkajoče številke, tja do enega drugega letauser posted image user posted image

clock-img

12.09.2006, 23:16

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Meni se tudi zdijo navaden klump. Najprej full skupaj skočijo in še netki se potrgajo ali pa po robih razparajo. So pa  lepi, imajo full motivoh različnih ampak najboljši so od H&M-a, C&A-ja, Schiesser-ja...

clock-img

13.09.2006, 02:01

clock-img

lolipop

pencil-img

380

Hočemo Mothercare nazaj!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekaj bodijev in pižamic so imeli še zadnjič v Modiani v Celju. Pa prav velike številke. Od enega leta naprej. Če katero zanima, da bi si naredila zalogo.

clock-img

14.09.2006, 13:47

clock-img

mily

pencil-img

876

jaz pa imam s Sparkyem same dobre izkušnje. sem jih kupovala že od začetka in so mi bli čist ok. no, kvaliteta res ni na višku, ampak vseeno mi je čist ok. tut ostale stvari so mi vredi in sem že dostkrat kej kupla, je pa res da moraš biti pozorna na velikost, ker so ponavadi manjši, ni pa nujno.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

19.09.2006, 14:59

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

številke so res različne  ponavadi kupim številko večje , neketeri se precej skrčijo, na dveh se ni dal  gumb  stisnit skupaj...uglavnem pa  kar smo jih imel z dolgimi rokavi so bili čist vredu.

clock-img

19.09.2006, 22:24

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Jaz sem tudi zadovoljna z njimi, razen s tistimi ki so bili poleti v akciji za fante na polo ob strani pa piše neki baseball tisti ni šel čez glavo (kljub temu da ima mali zelo malo glavo) pa je babi naredila nov izrez (prestavla gumbe) pa ga ravno tako nosi user posted image user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem