writing-img

bodiji po dveh letih

clock-img

24.08.2006, 15:20

clock-img

Hanna M.

pencil-img

176

mene pa zanima, če svojim malčkom potem, ko nimajo več pleničk še oblačite body-je ali samo spodnje majčke?
Pri nas že dva meseca pridno lulamo in kakamo v stranišče, zato so pleničke zamenjale spodnje hlačke.
Problem pa se pojavi pri body-jih, so zelo nerodni za odpenat, ko je treba hitro lulat, vendar zelo primerni, ko se otrok igra in ledvički lepo ostaneta pokrita. Pri majčkah, ki med igro zlezejo gor, je okrog pasu vedno vse golo,...
Kaj prakticirate pri vas? Spodnje hlačke + body ali spodnje hlačke z majčko?

lep dan vsem,user posted image

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

clock-img

24.08.2006, 15:22

clock-img

Anonimen

Ne, mi od konca plenic naprej nismo imeli več bodijev.

clock-img

24.08.2006, 15:33

clock-img

Anonimen

Mi več nimamo bodijev...Ker že kakamo in lulamo v kahlico user posted image user posted image user posted image user posted image  - imamo majčko in bokserce.

clock-img

24.08.2006, 16:11

clock-img

kada

pencil-img

715

Mi pa bodije že kar sovražimo.user posted image   Imamo samo majčko in bokserce. user posted image user posted image

Nina - 18.9.2004,
Lara in Sara - 6.11.2005,
Žiga - 8.10.2007

clock-img

24.08.2006, 18:57

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Tudi mi smo že nabavli bokserceuser posted image  Spodnjo majčko pa vzamem malo večjo številko, tako da je daljša.

clock-img

24.08.2006, 20:13

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Majčka + gatke

clock-img

24.08.2006, 20:47

clock-img

Anonimen

Zdaj spodnje majice še ne nosi, ker je pretoplo.

Sem se pa že sama spraševala. Malo bom kombinirala.user posted image  Bom videla, kako se bo obneslo z bodiji.user posted image  Ima nekaj lepih, novih in mi je škoda, da jih ne bi uporabili. user posted image Je pa res, da predno odpneš tiste gumbke.....lahko že uide user posted image

Drugače je pa tole zdaj nobel, ko imajo samo kratko majčko in gatke - tako so en dva tri pripravljeni na lulu user posted image

clock-img

24.08.2006, 21:04

clock-img

Gina

pencil-img

12402

majčke + gatke, bodiji so šli vsi od hišeuser posted image

clock-img

24.08.2006, 21:19

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

mi dolgo več ne bomo imeli bodijev, preden bomo začeli lulat in kakat v kahlico, ker imamo zdaj največjo št. bodijev user posted image  (stari smo 14m) ...

no, zjutraj nam celo že uspe se pokakat in polulat v kahlico user posted image , ampak takrat mu samo pižamo spodaj odpnem in pleničko odstranim ter ga dam ga kahlico..

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

clock-img

25.08.2006, 07:52

clock-img

a.jda

pencil-img

184

Obvezno bodije za spat, pa tudi zdaj, ko bo bolj mrzlo, bodo še bodiji na sporedu. Meni ni problem tista dva gumbka odpret in jo dat lulat.

< Sporočilo je popravil primoza -- 25.8.2006 8:45:19 >

clock-img

25.08.2006, 09:06

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Zdaj samo gatke, sicer pa majčko in gatke, pa je user posted image

clock-img

30.08.2006, 19:13

clock-img

dory

pencil-img

8852

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Ne, mi od konca plenic naprej nismo imeli več bodijev.

jst pa pred parimi meseci kupim ful bodijev...a odkar ni plenic so samo se za pospravit...zal..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem