cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

body

clock-img

07.10.2010, 16:31

clock-img

žab*ca

pencil-img

395

body s kratkiimi ali dolgimi rokavi z ovratnikom št.92/98 je sploh kje za dobit.

clock-img

07.10.2010, 16:44

clock-img

Sandra_26

pencil-img

132

do št.92 bodo imeli v četrtek 14.10 v Hoferju za dobiti z dolgimi rokavi 2kos/4,99 e

Taša, Masha, Tai

clock-img

07.10.2010, 16:53

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

C&A ima na puli, pa na srajčko. Vidla sem jih prejšnji teden, v mb.

clock-img

07.10.2010, 17:04

clock-img

žab*ca

pencil-img

395

Bila dva dni nazaj na Rudniku,pa jih nisem videla :(

clock-img

07.10.2010, 17:08

clock-img

žab*ca

pencil-img

395

Sandra,kakor vidim v Hoferju ne bojo z ovratnikom,iščem striktno z ovratničkom.

clock-img

07.10.2010, 19:02

clock-img

gaya24

pencil-img

944

Baby center ma do št.98

clock-img

07.10.2010, 21:15

clock-img

Krašuljci

pencil-img

122

Poglej v Baby Centru ail pa v Pikapolonici.
Sem jih pa tudi v trgovini Okaidi v City Parku Lj kupovala prav take z ovratnikom. So jih imeli kar veliko izbero pa še lušni so bili.

clock-img

08.10.2010, 13:30

clock-img

žab*ca

pencil-img

395

Ma ja babycenter v Nm nima NIČ,Okaidi ima samo majhne št.-tako mi je rekla na Rudniku.V Pikapolonici pa res nisem še gledala,upam da najdem.

clock-img

08.10.2010, 13:34

clock-img

majana79

pencil-img

8822

žab*ca, Seevil iz straže je imel poleti (z dolgimi rokavi) bodije z ovratniki

pokliči pa vprašaj, če se ti ni za peljat tja

clock-img

08.10.2010, 13:40

clock-img

vesna_b

pencil-img

2145

IZVIRNO SPOROČILO: žab*ca

Sandra,kakor vidim v Hoferju ne bojo z ovratnikom,iščem striktno z ovratničkom.

ponavadi imajo različne modele in jaz sem ravno v hoferju dobila z ovratničkom, pa za punčko. imajo tako lepo obrobo na ovratniku, kot da bi bila čipka... bi šla pogledat.

clock-img

09.10.2010, 08:53

clock-img

žab*ca

pencil-img

395

Punce hvala,majana sem gledala seevilovo spletno stran,pa nisem zasledila,jih pa res pokličem.

clock-img

10.10.2010, 22:14

clock-img

Anonimen

Jaz pa iščem enobarvne bodije z gumbki na ramenih in ne s preklopom pa da so za bolj šlank otroke narejeni št. 86/92 pa jih nikjer ne najdem ... povsod so neki pisani, v h&m-u imajo pa fine enobarvne, samo so za bolj buckaste otroke narejeni, ker so ful široki in potem to vse visi s tamale, ki ima pri 22ih mesecih in 87cm okoli 13kg. A katera kaj ve, kje bi se jih dalo dobit?

clock-img

10.10.2010, 22:21

clock-img

majana79

pencil-img

8822

v Nami se najdejo od Name it firme, pridejo lepo šlank, niso pa čisto popeti (naš je tudi suhec, pa ni videt da bi mu kaj viselo)

clock-img

11.10.2010, 07:34

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

OTtika, h&m pa ja ima ozke in dolge. To je edini bodi 92, ko je še našemu dolginu (cca96cm in 13,5kg) prav. Pri 23 mesecih nosi 98-104.

Drugače imeš enobarvne tudi v BC, ampak so bolj raztegljivi in malenkost širši. Za moje pojmeuser posted image , glede na to, da imave različne pojme že za h&muser posted image . Pa enobarvni so zdaj tudi v šparu. Sem ravno zadnjič kupila rumenega, fajni so, ampak isto kot BC. Ožjih kot h&m nisem našla.

clock-img

11.10.2010, 07:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2
OTtika, h&m pa ja ima ozke in dolge. To je edini bodi 92, ko je še našemu dolginu (cca96cm in 13,5kg) prav. Pri 23 mesecih nosi 98-104.

Ma ravno doma imam 3 bodije iz h&m-a ... 2 veikost 80 in enega 86 in tamaledva sta ji po dolžini že skoraj prekratka po širini so ji pa rokava čisto preširoka, tavelik ji je pa tudi okrog trupa čisto ohlapen ... ma jaz te bodije dajem gor tako pod kake majlčke s kratkimi rokavi in potem ful čudno izgleda, ko je pod majčko vse nagrbančeno in zgubano ... ma sem kupila zadnjič v lclercu 2 bodija in sta ji ful lepo oprijeta, samo so imeli samo pisane pa take s preklopom na ramenih, kar mi ni všeč.

clock-img

11.10.2010, 07:51

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

eno off topic vprasanje.
a body zapenjate čez žabice ali je prvo body in potem čez njega žabe?

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

11.10.2010, 07:57

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Očitno razmerje kile/cm naredijo svojeuser posted image . V leclercu sem tudi jaz rada kupovala, cena in kvaliteta sta super, samo kaj, ko je naš že spomladi prerasel njihovo številko 24-36 mesecev. Letos tam nimam kaj brskat večuser posted image .

clock-img

11.10.2010, 07:58

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

eno off topic vprasanje.

plenica, bodi, žabe (če/ko jih ima). Si ne predstavljam bodi čez žabeuser posted image

clock-img

11.10.2010, 07:59

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

eno off topic vprasanje.

plenica, bodi, žabe. Si ne predstavljam bodi čez žabeuser posted image

isto. samo sem ze velikokrat opazila, body čez zabe. pa ne vem zakaj. da žabe ne zlezejo dol?

clock-img

11.10.2010, 08:02

clock-img

Anonimen

Ma čisto odvisno od žabic: če lepo stojijo in ne lezejo dol jih dam čez bodi, če so pa že malo na tamajhno jih dam pa pod bodi ;)

clock-img

11.10.2010, 08:04

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Aja. No jaz prvič slišim za to, vidla pa še nisem. Lani je imel ene dvoje raztegnjene stare žabe, ki so mu dol lezle, pa res ne bi bila slaba ideja bodi na žabeuser posted image

clock-img

11.10.2010, 08:10

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

samo, da pol žabice ne motijo na trebuščku. ker kadar sama oblečem žabe postanem cist nervozna.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem