writing-img

boji se

clock-img

05.11.2007, 14:49

clock-img

fantekj

pencil-img

25

naš 9mesečnik se kar naekrat boji drugih ljudi??

ali je to normalno in mine a kako???

JHvala!!"!

clock-img

05.11.2007, 14:57

clock-img

fricka

pencil-img

751

Mine, ne bat.

clock-img

05.11.2007, 15:48

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

a ni tko, da se pr ene 6 mescih pojavi "strah pred neznanci" - to sem nekje slišala/prebrala..
sam sej ni tok slaba ta "naravna obramba" al kaj bi to blo - ga vsaj ne more kr en odnest ne da bi opazli..

clock-img

05.11.2007, 16:41

clock-img

SIBI

pencil-img

177

Doma imamo sončka, ki bo 28. novembra dopolnil eno leto in se boji ljudi (drugih oz. neznanih) že od malega. Je tak nežen fantek, da je joj. Tudi jaz upam, da ga bo to minilo vsaj tako mi pravijo, da je to prehodnega značaja. Mene to niti ne moti, ga vsaj ne vlačijo vsi po rokah, ker začne kar jokati, ko ni zraven mame.

clock-img

05.11.2007, 19:26

clock-img

suzolinka

pencil-img

353

Mine ja. Pri nas se pojavlja pa izgine. Drugače pa tako kot pravi  Sibi, ga vsaj ne vlačijo po rokahuser posted image

clock-img

05.11.2007, 19:41

clock-img

Bubilu

pencil-img

294

Ja, psihologi imajo strokoven izraz za ta strah "separativna anksioznost". Pojavi pa se okoli osmega meseca.

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem