cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

boleč pregled

clock-img

28.06.2005, 14:28

clock-img

adelaida

pencil-img

78

včeraj sem imela ginekologa (35 teden) in mi je opravil pregled če se kaj odpiram. sedaj me pa zanima ali ta pregled vedno tako boli. mene je zeloooo bolelo sploh pa ko je tisto stvarco/napravco ven vlekel???
hvala in lp

clock-img

28.06.2005, 16:16

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Meni je na prejšnjih dveh pregledih (26. in 30. teden) rekel, da je še vse zaprto, torej je moral to pregledovati. No, NIČ me ni bolelo, res pa je da se poskušam pri vsakem pregledu kar najbolj sprostiti.

clock-img

28.06.2005, 16:29

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Mene je nazadnje pregledoval ginekološko malce pred 30. tedni in se spomnim, da mi noben vaginalni pregled ni bil tako boleč, kot ravno ta zadnji. K sreči me po tistem ni več pregledoval ginekološko in tudi upam, da me ne bo več vse do konca.
Nimam pojma, zakaj je bolelo, saj je delal enako, kot na prejšnjih pregledih, jaz sem pa tudi bila sproščena, ker nisem pričakovala bolečine.

clock-img

28.06.2005, 16:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.06.2005, 16:54

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

:((, pa še kako. Samo meni je samo tipal MV, brez kakšne stvarce.:zmeden:

clock-img

28.06.2005, 18:17

clock-img

Talči

pencil-img

446

Mene pa je do zdaj še vedno tudi vaginalno pregledal in povedal, da je maternični vrat še dolg, da čep je na svojem mestu itd. Pregled pa sem vedno do zdaj občutila enako, nič me ni kdaj bolj ali manj bolelo.
LP
Talči

clock-img

29.06.2005, 07:17

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Pri meni je vsak pregled boleč, mi posveti not z eno lučko, pa nekaj da notr, pol pa fajn pritisne dol da zaboli ko :hudicek: kaj naredi s tem pa nimam pojma, ampak občutek je pa grozen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem