writing-img

boleč spolni odnos med ovulacijo?

clock-img

04.03.2011, 15:55

clock-img

CariSSa10

pencil-img

191

Me zanima če je mogoče katera opazila da je seks med ovulacijo bol boleč? vem da je v tem času maternični vrat bolj občutljiv, ampak se kateri zgodi da so kakšni položaji včasih nevzdržni?

clock-img

04.03.2011, 16:00

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Ja, doggy style je pri meni včasih v fazi ovulacije malce boleč, vendar mene ponavadi boli takrat tam nekje pri jajčnikih.

clock-img

04.03.2011, 19:58

clock-img

picola1

pencil-img

2009

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Ja, doggy style je pri meni včasih v fazi ovulacije malce boleč, vendar mene ponavadi boli takrat tam nekje pri jajčnikih.

Pri meni isto...v bistvu čist odvisno od meseca do meseca-včasih nič, občasno imam pa ful bolečo ovulacijo (sam redkokdaj), takrat mi pa sploh ne paše nekej bolj grobo.

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

clock-img

07.03.2011, 13:07

clock-img

koala

pencil-img

5539

Mene med ovulacijo vse tako boli da me je kar groza seksa tisti dan, tako da zdaj ko ne delava na bebici, se tisti dan kako drugače pocrkljava.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

07.03.2011, 13:34

clock-img

CariSSa10

pencil-img

191

no potem je to očitno res normalno.. sem že pomislila na kakšna vnetja pa spol. bolezni :D

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem