writing-img

boleč trebušček

clock-img

16.05.2008, 12:47

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Našo Mirno v avtu vedno boli trebušček - tam po dobre pol ure vožnje jo začne boleti. Ni ji slabo. Ali se še komu to dogaja?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

16.05.2008, 12:50

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Ne. Mogoče jo pa kakat mudi?

clock-img

16.05.2008, 14:57

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

kaj pa oblika stolčka? a jo mogoče kaj utesni.

lahko probaš s 'čudežno' vodo - ko reče da jo boli ji daj navadno vodo ali kamilice in povej, da to pa sigurno pomaga. če jo bo nehalo, je namišljeno za pozornost, če ne ima pa res problem s sedenjem.

iz malega zraste veliko

clock-img

16.05.2008, 15:05

clock-img

mika

pencil-img

6485

Ni ji slabo

kaj pa če ji je, samo da ne bruha?

clock-img

16.05.2008, 15:42

clock-img

mily

pencil-img

876

Jst mislim, da ji je slabo. Tko je enako pri moji in jo skoraj zmerom boli trebušček. Če gremo k mojim (oddaljeni slabo uro), se moramo  včasih vmes ustavit, da gre malo iz avta in se nadiha zraka.

Zdej nekateri pravijo, da pri njihovih otrocih pali, da jim čez popek nalepijo flajšter. Zdej ne vem, verjetno kakšna psihološka fora? Jst sem pri moji že probala in nam je celo enkrat uspel pridet do mojih brez jamranjauser posted image , naslednjič je bilo po starem.

za kake daljše ture pa lahko daš tableto proti slabosti. Jst sem moji zadnjič prvič dala, ko so šli z vrtcem v Kekčevo deželo in sem se bala vožnje z avtobusom. Pa ji potem res ni bilo slabo. So pa tablete za otroke od dveh let naprej.  

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

16.05.2008, 16:45

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Ne.
Morda poskusi s kakšno finto ja. Tale flajšter je dobra zamisel. Sicer pa ji je lahko slabo preprosto od vožnje. Je morda to?

clock-img

17.05.2008, 07:47

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Našo tudi boli trebušček....ampak pri njej je očitno izsiljevanje,ker noče biti pripeta v stolčku.

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

18.05.2008, 00:02

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Ne vem če ji je slabo, ker bruha nikoli ne.

Bom pa res poskusila s flajštrom.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

18.05.2008, 08:28

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

Meni se pa zdi čisto možno, da ji je slabo.

Moja hči takrat, ko ji postaja slabo v avtu (bruha sicer nikoli) začne jamrta, da ji je vroče.

clock-img

18.05.2008, 08:56

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Saj ni nujno, da bruha. Moja sestra je bila običajno cela bela, ko smo kam šli. Bruhala  pa ni. Malo smo se ustavili, jo dali na luft pa šli dalje. Pa kakšnih sladkih pijač in slanih prigrizkov ni dobro dajati otroku med vožnjo.
Revčika! To res ni fajn! Vsaka vožnja je muka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem