cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

boleča menstuacija

clock-img

27.07.2005, 12:40

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

Punce na pomoč!
Prenehala sem z jemanjem KT, in je prišla M na 36.dan:ups:
sedaj pa te grozne bolečine, krči.:(( premišljujem, da bi šla celo prej iz službe, ker res ne morem nič.
kaj priporočate? tablete? čaje?
prosim za nasvete!!!! hvala

clock-img

27.07.2005, 12:41

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

ja men edin tablet pomaga

drugač pa zobe feeeeejst stisn pa počakam da mine

clock-img

27.07.2005, 12:42

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

topli obkladki

clock-img

27.07.2005, 12:43

clock-img

m jana

pencil-img

154

Spasmex forte!
LP

clock-img

27.07.2005, 12:44

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Nalgesin in v posteljo. Čimmanj bolečin želim!

clock-img

27.07.2005, 12:58

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

meni ni pomagalo nič, razen ketonal forte. sem sprobala vse, od čajev, do brufena, termoforja... sem pa imela tako boleče, da me je polival izmenično pot, izmenično me je zeblo do kosti, nevzdržne bolečine, glavobol, slabost, včasih bruhanje...
s ketonalom pa je bilo super, skoraj nič nisem čutila. ampak sem ga res jemala samo 1 in 2 dan, koje bilo najhuje.

po 1. poskusu IVF se je pa zadeva popravila in od takrat naprej so M bile neboleče. hvalabogu!

clock-img

27.07.2005, 13:03

clock-img

Rozika20

pencil-img

112

Tekočino in tablet - nalgesin forte.

:rozica:

clock-img

27.07.2005, 13:10

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Naklofen

clock-img

27.07.2005, 13:23

clock-img

kepica

pencil-img

2080

klaram,tudi mene to čaka.Sem ravno nehala s KT in me je že zdej strah,pa bo :hudicek: prišla šele čez 3 tedne. Mene je že med M včasih bolela,kaj pa bo sedaj,si pa sploh mislit ne upam.
V glavnem,priporočam ti Ketonal.Meni pomaga.Samo,so pa na žalost na recept in jih verjerno zdejle nimaš pri sebi. Si jih pa priskrbi za drug mesec. Drugače pa nalgesin pa v posteljo,pa zamoti se z nečem.Mogoče z gledanjem televizije.Meni to pomaga,da ne mislim samo na to,kako me zvija.
Pa naj ti čimprej mine.

lp
kepica

clock-img

27.07.2005, 14:06

clock-img

Mimi*

pencil-img

221

Oooo,Kepica a si nehala s KT:bravo:

Sej veš,kaj mislim:).....:duda:

clock-img

27.07.2005, 14:15

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Ja,Mimi* :ups: Kmal bomo šli v akcijo. Kaj pa vi?

clock-img

27.07.2005, 14:18

clock-img

Mimi*

pencil-img

221

Kakšno leto za tabo:duda:
Najbrž.

clock-img

27.07.2005, 14:23

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Mi bomo pa kr pohitel,da ne bo preveč razlike.Nejc ful pogreša družbo,zato sva se tut odločila.Pa še jest pogrešam:nosecka: ker je tko luštno,pa imet enga :duda: je tut 9nebesa Komej čakam.Upam,da se bo kmal prjel.Mal me skrbi zarad KT.

clock-img

27.07.2005, 15:35

clock-img

metulj2

pencil-img

38

Tudi meni pomaga edino in samo ketonal forte. Res je, da so na recept, ampak se je meni že zgodilo, da sem nepričakovano dobila menstruaicjo in nisem imela tablet pri sebi, pa sem taka cela bleda šla v lekarno in prosila, če jih lahko dobim, pa so mi jih prodali. Rekla sem, da res ne vzdržim, da tudi sicer jemljem ketonal forte, ampak da jih nimam zraven, ker sem v službi.
Klaram, vem kako svinjsko to boli:hudicek:, jaz sem že v nezavest padla od bolečin. Ampak ob ketonalu je precej boljše.

metuljčica:metulj:

clock-img

27.07.2005, 17:02

clock-img

erika

pencil-img

227

Jaz sem imela vedno zelo boleče menstruacije, tudi po obeh porodih. Pred časom pa mi je kolegica svetovala naj spijem "šilce" domačega brinjevca. Kljub temu, da nikoli ne pijem nobenih žganih pijač, sem poskusila in DELOVALO JE!!! Od takrat ga imam doma shranjenega samo zase in ga "uporabim" vsak mesec. Zeloooo pomaga.
Letos na morju me je pa M prehitela in nisem imela brinjevčka s seboj, sem pa spila vodko, ki je ravno tako pomagala. Baje tako močan alkohol razširi žile in sprosti pretok krvi.

Lp Tamara

clock-img

28.07.2005, 23:02

clock-img

Anonimen

Meni je pa Aspirin pomagal. Aspirin sicer redči kri in zato naj bi ga sicer med menstruacijo menda ne jemale. Ampak na začetku pa pomaga, ker je izgleda laže izločiti razredčeno kri, ko še vse skupaj še odpira. Vsaj tako ji jaz to predstavljam. Po porodu sicer več nimam bolečih menstruacij, prej pa do nezavesti. Ampak sem z Aspirinom poskusila čisto na koncu, pri zadnjih dveh pred zanositvijo, na primer. In je neverjetno pomagalo. Pa meni je pomagalo tudi, če sem ležala v postelji in dala noge na steno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem