cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

boleča prsa

clock-img

29.08.2006, 10:58

clock-img

sarica3

pencil-img

79

Sem odprla kar novo temo, da bo bolje vidno vprašanje.

Punce mene pa zanima, če so katero bolela prsa isto kot pred M pa je bla noseča?
Ker mene ponavadi začnejo bolet teden dni pred M pa ful se mi povečajo, tko da že v naprej vem, da nama ni uspelo in da prihaja user posted image .

A še vseno lahko upam, da sem mogoče že končno srečka user posted image ?

clock-img

29.08.2006, 11:06

clock-img

JA_n_JA

pencil-img

28

Mene pred menstruacijo niso nikoli bolela prsa, ko pa sm zanosila so me pa kr fajn bolela. Tko, da je čist možno, da se je kej prjel user posted image
Ti želim, da čimprej zagledaš user posted image

clock-img

29.08.2006, 11:13

clock-img

sarica3

pencil-img

79

A so te cela prsa bolela ali samo bradavičke, ker mene vsa bolijo, komaj se jih dotaknemuser posted image

hvala ti za lepe željeuser posted image

clock-img

29.08.2006, 13:52

clock-img

gaja*

pencil-img

931

No, jaz ti povem, da so me običajno pred M majčkeno bolele prsi, zdaj, pred user posted image pa so me bolele že na pogled!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

clock-img

29.08.2006, 14:10

clock-img

JA_n_JA

pencil-img

28

cela prsa user posted image

clock-img

29.08.2006, 15:16

clock-img

barby113

pencil-img

78

Jaz sem se počutila kot Pamela Anderson preden sem uzrla user posted image . Bolele so me samo bradavice, ostalo pa je bilo napeto kot silikon. Moj je bil čisto navdušen.

clock-img

29.08.2006, 15:50

clock-img

sarica3

pencil-img

79

ja moj je tud čist navdušen, skoz tja vanje tiščiuser posted image

ko berem vaše odgovore vidim, da nobeno pred M niso isto bolela kot takrat ko ste bile noseče,
pomoje ko me ne bodo bolele, takrat bom pa noseča.

clock-img

29.08.2006, 16:04

clock-img

Anonimen

Pred M so me vedno bolele samo bradavičke in sicer od O do M.Ko pa sem bila noseča pa so me bolele cele, bolelo me je ko sem si moderček oblačila, dotaknit se me sloh ni smel....najbolj so me bolele ob straneh, nekje od pazduhe proti bradavičkam....torej čisto drugače kot ponavadi.

clock-img

29.08.2006, 17:47

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

jaz sem imela predvsem bolj obcutljive bradavice.. saj so joske bolele, ampak brdavice so bile pa skoz v "pozoru" user posted image user posted image

clock-img

31.08.2006, 12:23

clock-img

sarica3

pencil-img

79

no moja tetauser posted image  je prišla včeraj, tko da gremo speeeeeeeet v nove boje,
upam da tokrat bolj uspešno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem