writing-img

boleča prsa

clock-img

26.05.2008, 22:07

clock-img

Anonimen

Ali lahko prsa bolijo tudi med ovulacijo?

clock-img

26.05.2008, 23:31

clock-img

Anonimen

ja.

clock-img

27.05.2008, 07:00

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Pa še kako...

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

27.05.2008, 07:15

clock-img

liam

pencil-img

373

Punce zdravo... jst sm med nepričakujočimi ta mesec, pa bi mela eno vprašanje (upam da ne bo za nekatere spet brezvezno in patetičnouser posted image ): men se pa zdi da so moje prsa sam bl polne, medtem ko so bradavičke full občutljive. S tem mislim tak, da če oblečem majčko brez modrčka, mi je full čudn filing ko mi majčka podrgne ob bradavičko, pa tud nasplošno mi je blazno bad filing vsak kontakt z bradavičko. Kaj je to je tud čist ql? Ne vem no, ampak do zdaj, t.j. do mojih 24 let se mi to še ni zgodlouser posted image user posted image user posted image

Pozdravček

clock-img

27.05.2008, 07:17

clock-img

crvicek

pencil-img

840

Mene začnejo boleti ob ovulaciji in me bolijo do user posted image , tako da sem že parkrat upala da so to znaki user posted image , na žalost pa je potem vseeno prišla.

clock-img

27.05.2008, 08:03

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

pri meni je ta mesec isto. (ne) pričakujem je danes oz že včeraj. pa me prsi tako čudno bolijo in tudi bradavičke občutljive. včeraj sem delala test, ki je bil negativen. ali je bilo prekmalu, ali pa se bo s5 vlila...user posted image

clock-img

27.05.2008, 08:14

clock-img

liam

pencil-img

373

hja čist razumem kako je to.... glede na to da mam policistične jajčnike in posledično dolge cikle, sploh ne vem kdaj naj ne pričakujem in kaj sploh naj pričakujem...
zadnjo tečko sm mela 1.5., tak da sm rekla da bom delala test okoli 20.6., če do takrat še nič ne bo user posted image .
ursa30... upam da se tvoja user posted image  ne bo prikazalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.05.2008, 08:22

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

evo, zadnje poročilo iz wc user posted image . se že počasi pripravlja na user posted image , tako da so bile pri meni boleče prsi samo znak za user posted image  user posted image user posted image

liam, upa da pri tebi ne bo enako..držim pestiuser posted image user posted image

clock-img

27.05.2008, 08:31

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: liam

Punce zdravo... jst sm med nepričakujočimi ta mesec, pa bi mela eno vprašanje (upam da ne bo za nekatere spet brezvezno in patetičnouser posted image ): men se pa zdi da so moje prsa sam bl polne, medtem ko so bradavičke full občutljive. S tem mislim tak, da če oblečem majčko brez modrčka, mi je full čudn filing ko mi majčka podrgne ob bradavičko, pa tud nasplošno mi je blazno bad filing vsak kontakt z bradavičko. Kaj je to je tud čist ql? Ne vem no, ampak do zdaj, t.j. do mojih 24 let se mi to še ni zgodlouser posted image user posted image user posted image

Pozdravček

mene prsi nikoli ne bolijo - do prve nosečnosti sploh nisem vedela, kaj je to, ko so punce razlagale, da jih pred menstro bolijo prsi. prvič so me bolele, ko sem bila noseča in je bil to znak nosečnosti. žal veš šele zanazaj da je to to

clock-img

27.05.2008, 08:48

clock-img

tinč407

pencil-img

666

pozdravljene!

tudi mene nič ne bolijo prsi pred M. Me pa ta mesec nekako čudno skeli v joškicah in na čase nekje notri zasrbi user posted image user posted image user posted image user posted image  niti ne vem povedat... ampak bolijo pa ne

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

clock-img

27.05.2008, 09:16

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

Pozdravček

Mene so grozno bolele bradavičke, preden sem zagledala user posted image user posted image . Nisem mogla na trebuhu spat, niti slučajno se jih nisem smela dotaknit, ali pa moj fant; modrček me je motil...
Tudi meni se je to zgodilo prvič v 22ih letih.
No, zame je bil to eden izmed znakov za user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da bo tudi pri tebi takouser posted image

clock-img

27.05.2008, 09:46

clock-img

liam

pencil-img

373

IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Pozdravček

Mene so grozno bolele bradavičke, preden sem zagledala user posted image user posted image . Nisem mogla na trebuhu spat, niti slučajno se jih nisem smela dotaknit, ali pa moj fant; modrček me je motil...
Tudi meni se je to zgodilo prvič v 22ih letih.
No, zame je bil to eden izmed znakov za user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da bo tudi pri tebi takouser posted image

Hja... ne veš kako zelo si želim da bi blo to to user posted image , ampak sm si rekla da se ne bom pustila zrevoltirat... sm bla od februarja do sedaj že vsaki mesec razočarana, tak da če bo bom full vesela, če se bo pa prikazala user posted image , bomo pa naslednji mesec nadaljevali zuser posted image . Itak ne moreš nič pomagat, kar bo pač bo user posted image .

clock-img

27.05.2008, 09:56

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

Hja... ne veš kako zelo si želim da bi blo to to user posted image , ampak sm si rekla da se ne bom pustila zrevoltirat... sm bla od februarja do sedaj že vsaki mesec razočarana, tak da če bo bom full vesela, če se bo pa prikazala user posted image , bomo pa naslednji mesec nadaljevali zuser posted image . Itak ne moreš nič pomagat, kar bo pač bo user posted image .

Ja, res je, kar bo,bo. Ne se pustit psihi, jaz bom pa držala pesti zateuser posted image

clock-img

27.05.2008, 10:03

clock-img

liam

pencil-img

373

IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Ja, res je, kar bo,bo. Ne se pustit psihi, jaz bom pa držala pesti zateuser posted image

Hvalauser posted image  

clock-img

28.05.2008, 20:18

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Zelo lahko bolijo.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem