writing-img

boleče grlo

clock-img

25.09.2006, 08:26

clock-img

dana

pencil-img

1395

Kako ublažiti bolečine v grlu pri 19-mesečniku? Odraslim je na voljo veliko takih ali drugačnih "bonbonov", od Neoangina, septolet, granobil,.... Kaj naj pa toliko staremu otroku ponudim? Je čez noč začel kašljati in postal hripav (iz tega sklepam, da ga tudi grlo boli ker noče nič kaj preveč jesti in piti), pa bi mu rada bolečino malce oblažilauser posted image user posted image .

clock-img

25.09.2006, 09:12

clock-img

mily

pencil-img

876

Mogoče bi mu skuhala karamelno mleko. Jaz Niki zmerom skuham pri kašlju in se mi zdi da malo pomaga.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

25.09.2006, 09:14

clock-img

dana

pencil-img

1395

A to je to, ko sladkor prepražiš, potem pa z mlekom zaliješ?

clock-img

25.09.2006, 09:16

clock-img

san

pencil-img

4176

No, jaz jima ravno tako naredim karamelino mleko, ali pa čaj na isti način (ker starejši gre po karamelinem mleku na bruhanje) in je bolje.

Lp, S.

clock-img

25.09.2006, 09:20

clock-img

mily

pencil-img

876

Dana ja, v đezvici prepraži žlico sladkorja in ga zalij z mlekom, potem pa mešaj da se vse raztopi. Popije naj čimbolj toplo. Ko sem bla majhna mi je mami nardila tudi tako, da je sladkor prepražila na veliki žlici in potem kr pustila da se ohladi in sem potem tisto lizala.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

25.09.2006, 11:55

clock-img

dana

pencil-img

1395

Bomo probali !

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem