writing-img

boleče kosti-pomoč

clock-img

30.04.2005, 06:55

clock-img

Maša

pencil-img

348

Sem menda precej ozka v predelu medenice in že nekaj časa čutim ponoči bolečine v predelu ritnic-na bokih...o.k., kot kaže se širim kot priprava na porod, ampak a je to normalno da tako ZELO boli, da sem danes morala že ob 6h vstati ,ker enostavno nisem mogla več spati.:zmeden2:

clock-img

30.04.2005, 08:50

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

jap, Maša, to je normalno. pri nekaterih. jaz sem bila tudi taka srečnica. pa imam širše boke in me je vseeno vse bolelo. še dolgo časa po porodu tudi. če bi bilo pa neznosno, pa pojdi do zdravnika, da ti napiše napotnico za fizioterapevta (tisti v okviru porodnišnice). naj te pa potolažim, da so, vsaj pri meni, bolečine po 4. mescih izzvenele.

clock-img

30.04.2005, 09:34

clock-img

babylove

pencil-img

2473

normalno, nič skrbet.

clock-img

30.04.2005, 11:29

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Tudi jaz sem ta srečnica Maša, pa tudi najbolj čutim, če predolgo sedim ali pa zvečer ko grem spat ali ko se premaknem v postelji...grozaaa.
Ampak jaz sem mislila da bo pol nehal po porodu????

clock-img

30.04.2005, 12:20

clock-img

Martina27

pencil-img

551

Ja na žalost je to normalno.Tudi mene je v času nosečnosti to nenormalno bolelo,pa sem mislila,da bo po porodu nehalopa še kar boli.

LP MARTINA

clock-img

30.04.2005, 14:02

clock-img

teja21

pencil-img

176

punce jaz imam enak problem, kaj pa gre po porodu vse nazaj na normalno širino bokov???
skrbi me da ne bom nikoli več imela takšnih bokov kot sem jih imela pred:nosecka:???
a gredo nazaj na isto velikost????

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem