writing-img

boleče prsi-šele 23. dan mc

clock-img

11.01.2010, 18:58

clock-img

piki4ca

pencil-img

35

Pozdravljene!

Zadnjih nekaj dni me spremlja težavica, namreč bolijo me prsi, kot pred menstruacijo. Ne bi bilo nič nenavadnega, če ne bi bil šele 23. dan menstrualnega cikla. Ta cikel sem sicer jedla tablete klomifen, za pospešitev ovulacije, pravtako pa sva tudi intenzivno delala na otročičku. A je možno, da se znaki nosečnosti pojavijo tako hitro? Za test nosečnosti je sicer še prehitro. Aja pa še to, pred nekaj dnevi sem imela tudi rahel izcedek, čisto svetlo rdeč-rozast, je možno, da se vgnezditvena krvavitev pojavi tako hitro? Sicer imam neredne menstruacije, povprečno na 39. dan menstrualnega ciklusa.

Hvala za odgovore. Lidija

clock-img

11.01.2010, 19:42

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Vse je možno! Počakaj na izostanek M, pa boš najbolje vedela, na čem si. Srečno!

clock-img

12.01.2010, 15:27

clock-img

Božička09

pencil-img

374

Hei,

držim pesti za plusek user posted image Mene so prsi tudi nenormalno začele boleti par dni po ovulaciji, nakar se je izkazalo, da sem nosečka user posted image

clock-img

12.01.2010, 18:03

clock-img

piki4ca

pencil-img

35

Hvala za odgovore, upam, da sem res noseča. Bom počakala še par dni, upam, da ne bo menstruacije:).

Lep dan še naprej, Lidija

clock-img

12.01.2010, 22:48

clock-img

korinca

pencil-img

380

Čimprej sporoči veselo novičkouser posted image

clock-img

22.01.2010, 21:13

clock-img

piki4ca

pencil-img

35

Hejla,

nič ne bo tokrat :(. Čudno da zdaj po tem klomifenu ni uspelo, prvič je takoj "prijelo". Ja nič, več sreče prihodnjič.

Lidija

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem