writing-img

boleče prsne bradavice

clock-img

15.12.2004, 21:31

clock-img

SU

pencil-img

919

Ker se mi to vleče že kar ene dva tedna, je postalo že kar malce neprijetno...Ali lahko kaj naredim, da bodo manj boleče?? Obstaja kakšna krema? LP, Saša (23,3/7)

clock-img

15.12.2004, 22:05

clock-img

**NiNa**

pencil-img

557

Živjo!
Zal nimam izkušenj glede tega, sem pa enkrat nekje zasledila, da v tem primeru zelo pomagajo zeljni listi. Naj bi dal cel list na prsi. Upam, da sem ti kaj pomagala.
Saj vaš kaj pvavijo, probat ni greh, škoduje pa tudi ne.
pa pa Nina

clock-img

15.12.2004, 22:13

clock-img

barby*

pencil-img

529

Ojla:zajcek:
Mogoče bi ti pomagale blazinice Lanolin Multi Mam, ne vem pa če niso sicer namenjene doječim mamicam..Baje pomagajo.
Poskusi, če pa ne bo efekta jih še vedno lahko prihraniš za potem.

Pa pa
barby:metulj:

clock-img

15.12.2004, 22:47

clock-img

lidia

pencil-img

501

Mene občasno bolijo, vprašanje, če jih je pametno kaj dost mazat, ker jih s tem zmehčaš in bodo ob dojenju zelo občutljive in zato še bolj boleče, dokler se ne utrdijo.

:nosecka:36t5d:modri:

clock-img

16.12.2004, 07:23

clock-img

speli

pencil-img

164

baje pri tem pomaga le bepanten pa mogoče kaka domača lekarna...poskusi s tem...

clock-img

16.12.2004, 09:51

clock-img

malika

pencil-img

3199

SU maži si jih s bepantenom ali lanolin kremo ali pa s Aventovo kremo za bradavice. Vse te kreme lahko uporabljaš tudi pri dojenju, le da moraš bepanten obvezno sprat pred dojenjem, lanolinove in aventove pa ne rabiš.
V bistvu bi ti bolj priporočala lanolin(Multi mam-dobiš v lekarni), ker je dosti cenejša od Aventove(ta stane nekaj čez 3.000 sit.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem