writing-img

boleči jajčniki

clock-img

19.03.2007, 21:58

clock-img

smejčica

pencil-img

1542

Pozdravček vsem.
Zanima me, če so katero v nosečnosti zelo, res hudo boleli jajčniki. je to normalno? Na čase me prav pika notri. Kriza.
Čaf-čaf

clock-img

19.03.2007, 22:02

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Ja mene in to kar fejst. Čisto na začetku nosečnosti. Sem najprej mislila, da bo prišla M, pa je kar ni bilo... user posted image

Brez panike. Pokliči G in jo vprašaj, če lahko vzameš kaj proti bolečinam.

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

20.03.2007, 09:00

clock-img

Mamathea

pencil-img

444

Lep pozdravček

Tudi mene "špika" po jajčnikih, da je za znoret. Pa tudi slabo mi je že zelo, zelo močno, pa naj bi bila šele v 5. tednu nosečnosti. Upam, da bodo bolečine v jajčnikih minile in slabosti tudi. Sicer pa za "bebico" se vse potrpi.
"Smejčica" koliko tednov ste noseča?
Čim lepšo nosečnost, čimmanj slabosti in čeimveč lepih dni želim.

Uživajte.

clock-img

20.03.2007, 09:36

clock-img

smejčica

pencil-img

1542

Nekje 5 teden teče (moje nosečnosti).
Aja, pa stara sem 21 let, tako da....
ko greš prvič skozi nosečnost, te preplavijo novi, nepopisni občutki in te za vsako malenkost skrbi. Vedno se vprašaš: Je to normalno? Pa te boli to in ono, pa že pomisliš, kaj pa če je kaj narobe......čeprav je vse ok. In vesela sem, da obstaja ringaraja... :)
Lep snežen pozdravček vsem!

clock-img

20.03.2007, 10:48

clock-img

Mamathea

pencil-img

444

"smejčica" me veseli sva v približno enakem tednu nosečnosti. Upava lahko le, da se bo tole "špikanje" umirili.
Jaz ne vem,zakaj mi je poleg tega še tako zelo slabo. Komaj kaj pojem, nič mi ne diši in po vsaki hrani se mi zelo spahuje.
Jaz pa sem stara 26 let in sem tudi prvič noseča. Močno upam, da bo nosečnost potekala brez večjih zapletov in da bo "dojenček/-ica" zdrav/-a.
Lepo preživljanje tednov vsem nosečkam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem