writing-img

boleči kolki

clock-img

23.04.2007, 12:09

clock-img

bankc

pencil-img

409

Živjo!

Mene pa samo zanima, če katero, ponoči ko spi na boku, bolijo kolki???
Jaz sem namreč v 30 tednu nosečnosti in me ponoči grozno bolijo kolki, taka pekoča bolečina in kakor krč, pa opazila sem da imam rahno zatečen. Zaradi teh bolečin se zbujam skoraj na 1 uro in sploh ne morem normalno spati. Če pa se zasukam na drugi bok je pa isto.
Prosim, če mi pomagate, ker jaz ne vem več kaj naj?user posted image

clock-img

23.04.2007, 12:24

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Pomagati ti ne moerm, lahko pa skupaj pojamrava! Bolečine so posledica raztegovanja vezi in kosti ter priprava telesa na porod. Edino s čimer te lahko potolažim je, da po porodu bolečina mine.

Jaz se ponoči sploh nočem obračati, ker me tudi pri tem grozno boli. Da ne govorim o nočnih sprehodih na wc - grem, ko mi grozi počen mehuruser posted image . Tudi jaz imam te težave od nekje 30-ega tedna, če ne še prej. In se tolažim, da bo kmalu vsega konec. Zdrži še malo, saj si proti koncuuser posted image

clock-img

23.04.2007, 12:32

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Meni je delno pomagala blazina (čisto navaden, malo manjši povšterček), ki sem jo med spanjem na boku položila med kolena. Po dveh nosečnostih sem se tako navadila nanjo, da še vedno spim z njo.

clock-img

23.04.2007, 21:27

clock-img

škorpionka

pencil-img

53

živio

tudi mene bolijo kolki ponoči tako da zelo slabo spim pa sem v 17 tednu

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem