writing-img

bolečina

clock-img

03.02.2009, 20:17

clock-img

andrejka

pencil-img

138

Pozdravljene.

Sem v 24 tednu in me je včeraj zvečer začel bolet trebuh ob strani (sam na levi strani). Bolečina sicer ni ne vem kako močna jo pa čutim ob dotiku (rahlem pritisku) patudi ko se ponoči obračam in naprimer ko dvignem nogo, ker si hočem obleč hlače. Če sedim se stanje poslabša. Me pa občasno tud dol tišči, da komi hodim...
user posted image  sicer čutim redno in normalno. Sem cel popodan klicala gin. pa se noben ni javu.

A je še kera to doživela? Nej grem kr zjutri h ginekologinji?

LP, A

17.11.06 se nama je rodila čudovita deklica Zoja
24.5.09 pa se nam je pridružil čudovit deček Gaber

clock-img

03.02.2009, 20:25

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Ponavadi bolijo vezi, ob daljšem striktnem počivanju, bolečina izgine.
Lahko piješ mg, če trebuh otrdeva, pa ponavadi predpišejo buscopan.
G pa le pokliči.

clock-img

04.02.2009, 10:02

clock-img

UT_2008

pencil-img

92

Pridružila bi se odgovoru. Podobno se počutim jaz, vsakič, ko se obrnem, pa sem se že kr navadila na to. Buši te ovira, maternica se razteguje, ni ič zaskrblujočega. Mal te zašpika, kot, da bi te jajčniki boleli. Otrok se pa medtem veselo prestavlja, ne? user posted image  Da boš bolj mirna, se pa obrni na gin - po želji. Samo verjetno nimaš kej za skrbet. Prijetno nosečnost še naprej.

PDP 26.02.2009.
Kar vidiš, to dobiš.

clock-img

04.02.2009, 10:09

clock-img

pikapoka12345

pencil-img

79

Živjo,

za večje zadoščenje, da ni nič narobe pokliči g.

Jaz sem sedaj v 34. tednu. Ko sem g. omenila da me kaj pritiska ali pa boli križ, hrbet, je rekla, še bolj te bo... in se nasmehnila. Gotovo so čisto navadni pojavi v nosečnosti.
Meni prav pride tista kača, ki so jo med noge in pod trebušček in glavo daš in se lahko malce opreš. Drugače pa telovadba, da se razmigaš.

Vse dobro!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem