writing-img

bolečina križa v višini pasu

clock-img

24.10.2007, 11:25

clock-img

eva78

pencil-img

282

Mene pa zanima, ali je lahko nevarna bolečina v križu v višini pasu. Gre za bolj topo bolečino, občasno tudi kot tiščanje navzdol.Sem v 20.tednu, imam posteljico visoko in zadaj ter zaenkrat še popolnoma zaprt maternični vrat, tako mi je rekla gin.2 dni nazaj. Veliko presedim v službi ter se ne gibljem zadosti. Ali katera pozna te težave?

clock-img

24.10.2007, 13:08

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

boli te v ledvenem delu hrbtenice, najbrž je res posledica sedenja ter negibanja. poskusi se vsake toliko malo razgibati v službi in popoldne sprehod, pa boš takoj videla, če je kaj boljše. nol meni je to najbolj pomagalo - gibanje.

sicer so lahko te bolečine tudi kaj drugega, vendar mislim, da bi bilo tiščanje navzdol precej nižje , pač v križu. pa tudi križ pogosto boli zaradi nepravilne drže, sedenja in negibanja.

težko pa je svetovati takole preko tipk, stanje vseeno najbolje oceni zdravnik.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem