writing-img

bolečina v gležnjih

clock-img

03.11.2007, 14:34

clock-img

malamedika

pencil-img

353

mene pa zanima če ima katera težave z bolečinami v gležnjih  mene dons gležnji full bolijo zdej pa ne vem a je to kaj narobe Gmam v torek pa ne vem kaj do torka narest,hvala za vsak nasvet še to povem noseča sem 32 tednov.

clock-img

03.11.2007, 14:39

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

en dober nasvet, k bi ti ga vsak dal-POČIVATuser posted image skor vsako nosečnico kaj boli. eno križ, drugo kolki, tretjo čist neki drugiga. nič posebi, bi jst rekla.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

clock-img

03.11.2007, 15:10

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Malamedika, mimogrede, dolgo te že nismo slišale, me veseli da je v glavnem vse v redu.

Glede gležnjev ti ne vem svetovati, mene grozno bolijo pete user posted image  Malo dlje stojim, pa me začnejo tako bolet, da se samo prestapljam, kot da imam kaj v tazadnji. Je prav smešno zgledalo na pokopališču user posted image  Zgleda, da bo treba več počivat. Pa jaz sem si ravno danes kupila kremo za noge, bomo ob večerih malo mazali... Ti predlagam, da se tudi prepustiš užitkom masaže, naj te dragi razvaja user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

03.11.2007, 15:26

clock-img

Anonimen

Jaz letim proti koncu 9 tedna, pa imam ful zatečene gležnje in me tud bolijo. Najbolš, da kar lepo počivaš.

clock-img

03.11.2007, 18:03

clock-img

Anonimen

Joj, to je pa tko hudo. user posted image Mene je proti koncu začelo boleti najprej desno zapestje, nato še levo in križ... Pa me sedaj 7,5 mesecev po porodu desno zapestje še vedno boli...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem