writing-img

bolečina v prsnici...

clock-img

07.12.2011, 10:58

clock-img

diana 28

pencil-img

681

Vem, da mi verjetno ne boste mogle kaj dosti pomagati pa vendar bi povprašala, če ima morda še katera podobne izkušnje s podobnimi bolečinami in če morda katera ve kaj bi to lahko bilo.  Zadnje čase imam težave z bolečinami v prsni kosti oz. prsnici. V bistvu je kot bi me bolela kost med prsmi. Pojavlja se mi sicer vsake toliko in po določenem času izgine. Bolečina se pojavi pri normalnem gibanju z ramo, pri globjem dihanju in izpraznjenju pljuč ter pri spanju na boku. Pojavi se že zjutraj in preko dneva včasih malo pojenja. Je pa res, da ni to neka huda bolečina ampak topa bolečina.

Morda bi morala it do zdravnice...res ne vem kaj narediti, ker ni neka huda stvar, ampak me že malo skrbi.

Če morda katera ve kaj bi to bilo bi res prosila za odgovor. Hvala user posted image

clock-img

07.12.2011, 14:01

clock-img

polho3006

pencil-img

846

No mene je bolelo za prsnico, ko sem imela težave z želodcem. Imela sem noro povišano žel. kislino ki se je stekala v požiralnik in zaradi tega me je bolelo za prsnico. Bolečina je bila najbolj izrazita zjutraj. Čeprav se sliši smešno, ampak mene je najbolj zabolelo če sem dvignila obe roki.
Ko so se uredile zadeve z želodcem me je nehalo boleti za prsnico. Se pa bolečina še pojavi občasno, ampak po kri rupuruta se zadeva umiri.

clock-img

07.12.2011, 16:39

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Tudi mene je bolelo za prsnico in sem imela težave z povečano želodčno kislino.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

07.12.2011, 18:43

clock-img

diana 28

pencil-img

681

Najprej hvala za odgovore... Zanima me če se to čuti, da se ima povečano žel. kislino?  Jaz nimmam nekih težav z želodcem...vsaj, da bi vedela ne... Zdi se mi kot bi me bolelo na stičišču-med prsi... user posted image

clock-img

08.12.2011, 12:13

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

Lahko pa imaš kostno-mišično bolečino..To je zelo pogosto...In traja nekaj časa...Na dotik te tudi boli?

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

clock-img

08.12.2011, 16:04

clock-img

diana 28

pencil-img

681

Na dotik me ne boli. Bolj ob globokem vdihu ali izdihu in gibanju ramena(roke).... Verjetno bo res bolj kostno-mišična bolečina. Nisem pa vedela, da je to pogosto. Me je kar skrbelo že.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem