cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bolečina v prstih

clock-img

13.08.2007, 14:50

clock-img

nadja00

pencil-img

24

Živjo

sem v 34. tednu nosečnosti. V zadnjih 10. dneh sem opazila, da me močno bolijo prsti na rokah (sklepi). Prsti so, tudi zatečeni in jih težko pokrčim.  Bolečina je primerljiva z "pomrznjenimi" prsti pozimi. Sprva je bila bolečina prisotna samo zjutraj, sedaj pa je tudi čez dan.

Ali ima še katara podobne težave? Je to normalno...

Hvala

clock-img

13.08.2007, 14:53

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

verjetno te bolijo zaradi zatekanja, poskusi roke čimbolj držat na gor. Mene prsti niso ravno boleli, mi jih je pa mravljinčilo. Po porodu vse mine.user posted image  Pa pokliči za vsak slučaj še zdravnika.

clock-img

13.08.2007, 15:41

clock-img

manca79

pencil-img

194

Verjetno dete pritiska na kak živec - tako je bilo meni razloženo.

lp
M.

clock-img

13.08.2007, 16:29

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

NADJA00 TI PA SI SEPTEMBRKAuser posted image zakaj se nam ne pridružiš na http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1250067&mpage=299&key=
user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

13.08.2007, 16:31

clock-img

Anonimen

Mene tudi roke tako bolijo - kot da bi imela revmo. Sem povedala G pa je rekla, da je to zaradi zatekanja in del "radosti" visoke nosečnosti. Ni nič nevarnega, je pa moteče. Še posebej, ker tudi moči nimam nobene v rokah...

clock-img

13.08.2007, 20:50

clock-img

nadja00

pencil-img

24

Sem se že ustrašila, da je kaj narobe.

Hvala vsem

PS.sem se vpisala pod septembrko

clock-img

13.08.2007, 21:40

clock-img

Anonimen

Jst sem se že kar navadila, da me boli, da ne moram pesti naredit, da mi mrtvijo roke.......sčasoma se človek vsega hudega navadi.

Še mesec dni, pa bo bolje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem