writing-img

bolečina v zgodnji nosečnosti

clock-img

21.08.2008, 12:59

clock-img

Anonimen

Imam eno vprašanje.

Pravkar sem ugotovila, da bomo ponovno zibali. Toda v spodnjem delu trebuha čutim bolečino, kot da bi imela krče kot pred M. Ali je to normalno? V prvi nosečnosti tega nisem nikoli čutila.

clock-img

21.08.2008, 13:13

clock-img

julika

pencil-img

390

kar nekaj punc je napisalo, da so imele krče kot pred m.jaz jih sicer nisem imela.na tvojem mestu bi poklicala G in vprašala.za vsak slučaj....

clock-img

21.08.2008, 13:18

clock-img

Anonimen

G ti ne more čisto nič pomagati.Če bo prišlo do splava bo.Ampak velik opunc tudi jaz sem med njimi,ki smo tudi imele takšne bolečine in ni bilo čisto nič.

clock-img

21.08.2008, 14:19

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

To, da imaš bolečine oz. krče podobno kot pred M, naj bi bilo povsem normalno. Tudi mene je v prvih tednih tako bolelo, pa je bilo vse OK. Še vedno pa lahko pokličeš svojo G, če boš tako bolj pomirjena.

clock-img

21.08.2008, 14:55

clock-img

gbranka

pencil-img

104

ko sem jaz pričakovala ali poz. test ali menstruacijo, sem bila prepričana (zaradi bolečin, drugače ne), da bom dobila menstruacijo. Običajno nisem imela kakšnih težav s krči, toda takart so bili krči in bolečine čisto menstrualnim podobni. Pa je bil test pozitiven. tak oda jetudi mene skrbelo. Očitno posledica hormonov, posledica raztezanja maternice, vgnezditvene težave, pa bogsigavedi kaj še vse povzroča bolečine v trebuhu ob začetku nosečnosti.

kasneje pa so težave zaradi bolečih mišic- posledice teže trebuha.

lp
Branka

clock-img

21.08.2008, 16:23

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

take bolečine so čist normalne.... pa čestitam zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uživaj in ne skrbiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem