writing-img

bolečine, jajčniki

clock-img

06.10.2006, 23:11

clock-img

janezz

pencil-img

3

Zanima me kako resne so bolečine v predelu jejčnikov.
Bolečine niso stalne ampak občasne in kar zelo spikne. Pa pred pol leta sem že splavila in imela enake bolečineuser posted image

clock-img

06.10.2006, 23:31

clock-img

Anonimen

Najbrž misliš na bolečine v user posted image . Mene tud kdaj pa kdaj špikne, včasih tud precej, pa mislim, da ni to nič posebnega. V bistvu je vsako pikanje in špikanje normlano, le krči ne smejo biti!

clock-img

07.10.2006, 09:48

clock-img

dorina

pencil-img

209

Tudi mene kdaj pa kdaj špikne v jajčnikih. In kolikor slišim od drugih user posted image , ni to nič nenavadnega.

clock-img

07.10.2006, 15:16

clock-img

ancka1

pencil-img

772

Jaz sem v 11T pa me določene dni precej špika in zvija po jajčnikih. Sem bila tudi na začetku prestrašena, pa so me punce na RR pomirile, da je to normalno.
LP

clock-img

07.10.2006, 17:20

clock-img

Clody

pencil-img

578

Te bolečine so normalne, ker se maternica širi! Pri meni so trajale tam nekje do polovice nosečnosti. Sploh na začetku me je špikalo, da je blo za znort, tko da brez skrbi!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

clock-img

09.10.2006, 07:36

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Oj!

Tudi mene že od samega začetka user posted image  špika v spodnjem delu trebuha, pa mi je rekla G, da je to zdaj čisto normalno.

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem