writing-img

bolečine

clock-img

24.02.2009, 06:59

clock-img

mayuri

pencil-img

38

Že približno teden dni imam neznosne bolečnine v križu, ki se širijo v nogo. Boli vsak gib, pomagati pa si ne morem, ker kot veste tablet nosečke ne smemo jemati. Zanima me, če te stalne bolečnine lahko kakorkoli vplivajo na plod in na njegov razvoj. Me že resno skrbi, da te bolečine delajo škodo tudi dojenčku. Kaj mislite o tem?

lp vsem nosečkam

clock-img

24.02.2009, 07:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mayuri

Že približno teden dni imam neznosne bolečnine v križu, ki se širijo v nogo. Boli vsak gib, pomagati pa si ne morem, ker kot veste tablet nosečke ne smemo jemati. Zanima me, če te stalne bolečnine lahko kakorkoli vplivajo na plod in na njegov razvoj. Me že resno skrbi, da te bolečine delajo škodo tudi dojenčku. Kaj mislite o tem?

lp vsem nosečkam

Sama sem imela take bolecine v drugi nosecnosti. Pojdi k ginekologu da ti da napotnico za fizioterapijo. Sama sem nosila tudi pas in hodila na fizioterapijo in je pomagalo.

clock-img

24.02.2009, 07:49

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: mayuri

lp vsem nosečkam

tako kot ti je **** napisala.sama sem tud imela težave z išiasom v tej nosečnosti,sam je minalo preden sem dobila termin za fizioterapijouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem