writing-img

bolečine "spodaj"

clock-img

25.02.2011, 10:10

clock-img

Anonimen

Sem v 30 tednu nosečnosti, drugi otrok. Nekih večjih težav nimam, razen premalo železa, pa mal hemeroidov-zaenkrat še v blagi obliki. Normalno hodit v službo. Vendar me začenja zadnje čase boleti v medenici, ne vem kako naj rečem"mednožju".. pri prvem otroku se tega sploh ne spomnem. Sploh ponoči ko sem non stop na wc, me prav zaboli ko vstanem in kot ena raca odtavam do kopalnice user posted image . A ima katera take težave.. se je to že začelo vse skupaj širit... Prvega otroka sem rodila na rok, tudi zdaj mi ne kaže nek predčasni porod, vsaj po mnenju ginekologa pravi da bo najbrž kar okrog  roka na svet prijokal drugorojenec.

clock-img

25.02.2011, 12:51

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

jst sm zdej v 24. tednu in imam iste bolečine kt ti. ponoči ma včasih tak boli, da se zarad tega zbudim in moram nujno it na wc. drgač me pa to zelo pogosto boli, včasih toliko, da se kar mal ustrašim. sem pa zdej 2. teden na bolniški, ker opravljam fizično delo, 7 ur stoje. zelo težko stojim, prepogibam pa se tudi komaj (kar je v službi zelo pogosto), tak hude so včasih bolečine. boh ne dej, da bi kdaj šlo kej narobe...

clock-img

25.02.2011, 12:59

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Čisto normalno...user posted image

clock-img

25.02.2011, 14:54

clock-img

majčica1508

pencil-img

1299

spodaj se že vse počasi pripravlja,širi...............
jaz imam poleg tega še trd trebuh,ćez cel dan.....tak,da moram ležat,ležat......sem pa v 36 tednu
pa še tamala mi z glavco pritiska na materični vrat,da prav boli,peče,ko ustanem....
sicer še malo,pa bo konec
srečno

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem