writing-img

bolečine med ovulacijo

clock-img

03.12.2004, 16:39

clock-img

rea

pencil-img

45

Živjo, punce!
A katera ve, če bolečine med ovulacijo pomenijo že konec ovulacije, ali začetek, ali kaj... Mene že 3. dan tako noro bolijo jajčniki. Sicer imam pa vsak mesec ful hude bolečine med ovulacijo. In zdaj ne vem, kda točno se jajčece sprosti.

Tok boli, da kar težko :sloncek:. No, ampak za :nosecka: vse!

Hvala za vaša mnjenja!

Lep petek vsem, Tejka:rozica:

clock-img

03.12.2004, 17:08

clock-img

VITA74

pencil-img

773

Živjo,

mene spremljajo bolečine med ovulacijo samo en dan in takrat naj bi bil začetek ovulacije....
Si pa res boga če te tako boli :( mene samo en dan špika, je pa dobr ker tako vsaj vem kdaj je ovulacija.
Lp :rozica:

clock-img

03.12.2004, 17:10

clock-img

rea

pencil-img

45

Hvala za odgovor, majda!

Ja, res me fuuuul boli, pa moj prag bolečine je kr visok. Mi je pa G rekel, da ni to nič čudnega, oziroma, da tako pač je. Kr kriza. Se edino tolažim s tem, da vsaj vem, kdaj so moji plodni dnevi.

Pozdrav, Tejka

clock-img

03.12.2004, 17:16

clock-img

VITA74

pencil-img

773

Tudi meni so rekli da to ni nič hudega :zmeden: kljub temu pa verjamem da ni prijetno. Je pa res tako vsaj veš kdaj so plodni dnevi in ni :hudicek: da se boš pridružila vsem srečkam nosečkam :nosecka: na kar računam tudi sama :)
Lp :rozica:

clock-img

04.12.2004, 06:59

clock-img

Teya

pencil-img

1051

tud mene v času O full boli, ampak ker me boli par dni pred izračunano O, mi je dr. Pušenjak reku, da ni nujno, da boli le takrat, ko se razpoči, ampak, da lahko boli tudi že prej, ko se jajčnik pripravlja na to, da izpustil jajčece, da se kao napenja....drgač pa naj bi bolelo, ko se razpoči, kar jaz razumem, kot začetek O....
ni prijetno, je pa praktično...:bravo:, čeprav men v takih bolečinah ni najbl do "akcije"...:(

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem