writing-img

bolečine po ETju

clock-img

26.10.2007, 18:22

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Po ETju me na vsake toliko boli trebuh,ali naj me zaradi tega kej skrbi?user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 26.10.2007 20:22:58 >

clock-img

26.10.2007, 18:26

clock-img

koala

pencil-img

5539

Jaz sem imela vse zanke prihajajoče tečke, kar pomeni tudi bolečine v trebuhu. Rezultat vidiš ob strani.

Vseeno pa bodi pozorna na znake hiperstimulacije, torej če boš manj hodila na vodo, če boš težje dihala, se definitivno pojdi pokazat na kliniko kjer si imela postopek, pa pazi, da ne boš delala kakih nenadnih gibov, saj se lahko zaradi tega ker so povečani jajčniki zasučejo.

Pa srečno.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

26.10.2007, 18:34

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Ne sej na vodo hodim čist normalno pa diham tut čist OK samo na cajte me boli trebuh pa križ pa kokr da bi mela težo v želodcu.Aje to tut lohka znakuser posted image .Zej sm pa že res čist psihirana.Tok me je strah da ne bo šlo vse   tri ....

clock-img

27.10.2007, 10:05

clock-img

koala

pencil-img

5539

Nič pnaike, nisem te hotela prestrašit, samo z zanki ki jih ti opisuješ se pri meni napoveduje tečka. Če ti takih znakov drugače nimaš, pol je to vsaj po moje super znak. Smo pa vse v postopkih čisto napsihirane.
Sej bo, drži se in močno močno stiskam pestke, da javiš tapravi rezultat. Kdaj pa imaš test?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem