writing-img

bolečine pred menzo

clock-img

04.12.2007, 08:05

clock-img

*nina*

pencil-img

686

živjo,pod temo BREZ SIMPTOMOV je ena napisala,da ko še ni vedela,da je noseča, da je imela občutek, da se ji bo menza vsak čas ulila...zanima me če se je to začelo dogajati par dni pred predvideno menzo????

clock-img

04.12.2007, 08:06

clock-img

*nina*

pencil-img

686

vprašanje je namenjeno vsem!!!!user posted image

clock-img

04.12.2007, 08:44

clock-img

Anonimen

Jaz imam ta mesec tak občutek že od ovulacije dalje vključno s špikanjem po jajčnikih.

clock-img

04.12.2007, 08:54

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

sem bila 2x noseča, pa nisem ločila znakov pred M in pred nosečnostjo. enak občutek je samo M ni, ko siuser posted image , vsaj pri meni je bilo tako...

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

04.12.2007, 08:56

clock-img

*nina*

pencil-img

686

tako sem jaz imela prejšni mesec,ej cel mesec me je matralo,sem mislila da me bo razneslo in sem že res mislila da je + pa se mi je po tedenski zamudi ulila v vsem svojem sijajuuser posted image

clock-img

04.12.2007, 09:00

clock-img

*nina*

pencil-img

686

prijateljica mi zdaj prinesla kombinacijo propolisa,meda in matičnega mlečka!ona se je matrala 2leti pa ni blo,ko pa je začela jemati to je po mesecu in pol zagledala +....pa ni ona edini primer ki ji je to pomagalo....ja upam da tega ne bom potrebovalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2007, 09:20

clock-img

Lorencia

pencil-img

530

IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

prijateljica mi zdaj prinesla kombinacijo propolisa,meda in matičnega mlečka!ona se je matrala 2leti pa ni blo,ko pa je začela jemati to je po mesecu in pol zagledala +....pa ni ona edini primer ki ji je to pomagalo....ja upam da tega ne bom potrebovalauser posted image user posted image user posted image

In to ješ ali kako ?
Takšna je sestava kreme za telo Med - Loccitane user posted image  , ti bo rekla vsaka njihova prodajalka, tako da ne bo šla katera tisto mleko oz kreme njihove jest iz Medene kolekcije.

clock-img

04.12.2007, 09:28

clock-img

*nina*

pencil-img

686

ja to ješ vsak dan po eno žličko na tešče!!!uredi ti ciklus itd...moški,ki je to pa mu izboljša spermo.....od prijateljice fant je to jemal, ki je imel samo 10% gibljivih,po mesecu jih je imel 80%!!!ful dobra stvar!!!jaz bom počakala na to menzo, če jo bom dobilauser posted image user posted image pol bom pa začela jesti to!!!!aja pa to ne ješ te kreme oz. mleka ki si ga omenila....to delajo čebelarji!!!

clock-img

04.12.2007, 10:41

clock-img

Anonimen

Kje se pa kupi ta mešanica propolisa, meda in mlečka?

clock-img

04.12.2007, 10:51

clock-img

*nina*

pencil-img

686

ja lahk se pozanimaš pri kakmu čebelarju,ali pa na ljubljanski tržnici,slišala sem pa da imajo nekaj podobnega tudi v sanolaborju!!!

clock-img

04.12.2007, 11:14

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

anonima, piši mi na zs, da ne bom tukaj delala reklame...

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

04.12.2007, 11:31

clock-img

blazka

pencil-img

554

Oprosti, ampak jaz sem ob tvojem naslovu pomislila, zakaj je pa imela bolečine pred menzo, preden je šla jest (menza kot samopostrežna rest.)user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2007, 12:07

clock-img

nicnic

pencil-img

190

IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

pa nisem ločila znakov pred M in pred nosečnostjo. enak občutek je samo M ni, ko siuser posted image , vsaj pri meni je bilo tako...

Pri meni je bilo čisto identično. Občutek sem imela, da se bo M vsak čas ulila, pa jo kar ni bilo.

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

clock-img

04.12.2007, 13:05

clock-img

vianne

pencil-img

714

No reklama gor al dol, v Sanolaborju imajo od Medex-a apikompleks ki je mešanica meda s cvetnim prahom, matičnim mlečkom in propolisom, obogateno z vitaminom B2. Dobi se pa tudi v večjih Mercator centrih.

clock-img

04.12.2007, 13:09

clock-img

*nina*

pencil-img

686

in a je kera to že probala?a je pomagalo???

clock-img

05.12.2007, 14:57

clock-img

Lorencia

pencil-img

530

Ker se zdaj v decembru prodaja veliko izdelkov iz medu, sem si prav kar kupila tale mix :
matičnega mlečka, propolisa in cvetnega prahu v izbranem domačem medu.

In piše sledeče, za kaj je primeren :
Blagodejno delujejo na naš celoten organizem in lajša naslednje težave :

• angine, artritis, črevesne infekcije, depresije, bolezni dihal, duševno izčrpanost in motnje spomina, težave ob klimateriju,  menstrualne težave, nervozo in nespečnost, bolezni prostate in sečil, slabokrvnost, težave spolne moči, umirjanje krvnega tlaka, razjede na prebavilih, želočni katar...

Uporaba :
  • 1 - 3 žlične na dan pred jedjo, dokler vsebine v celoti ne porabi

Osebam občutljivim na cvetni prah odsvetujemo uporabo.

clock-img

07.12.2007, 11:27

clock-img

Anonimen

Na to temo mene tudi neki zanima: jutri moram dobit user posted image (upam da ne, no), danes me špika v trebuhu in boli križ - bi lahko rekla, da so kar enaki znaki kot za prihajajočo user posted image , a kljub temu upam, da je ne bi blo.

Ampak glede na to, da je marsikatera že napisala, da je imela enake znake kot pred user posted image , pa je pol vseeno ni blo, me zanima, a je vsaj malo upanja?

clock-img

07.12.2007, 11:31

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
a je vsaj malo upanja?

Upanje ure zadnje pravijo. Ampak prevelika želja po user posted image tudi naredi svoje. Držim pesti, da jo ne bo!

clock-img

16.12.2007, 18:05

clock-img

sarcy21

pencil-img

920

IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

Mene pa zanima kje dobiš tole kar ti je prjatlca prnesla

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

clock-img

16.12.2007, 20:51

clock-img

ellie

pencil-img

1403

sarcy21 jaz imam to zadevo od enega privatnika. Piše pa gor Apilek, Aleš Udrih 041/333-076 Je pa menda iz Šempetra...

Lp

clock-img

17.12.2007, 09:58

clock-img

Tiara123

pencil-img

362

Medex ima neko zadevo - mešanico matičnega mlečka, cvetnega prahu in medu  - Api komplex al neki podobnega. To je najbrž ista fora?

clock-img

17.12.2007, 10:06

clock-img

Lorencia

pencil-img

530

Zdaj decembra te stojnice, ki so ko prodajajo privatniki izdelke iz medu...se na vsaki stojnici najde to.

clock-img

17.12.2007, 12:55

clock-img

ANIME

pencil-img

888

Jaz pa vem, da sem imela 08.12 ovulacijo (mi je ginekolog potrdil), ampak imava 1:100 šanse za zanosiva zaradi slabih plavalcev. Mene pa že od O naprej nekaj špika, včeraj pa sem opazila, da imam bradavice totalno občutljive. Pa nenormalno lačna sem že par dni skup ... in zdaj spet ne vem kaj je to - ali je res kakšna možnost, ali se psiha igra z mano.
Če bo rezultat enak kot vsak mesec, bi jo morala dobit v soboto ... ampak kdo bo čakal .... user posted image

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem