writing-img

bolečine v jajčnikih

clock-img

13.08.2007, 17:09

clock-img

zvezdica.1

pencil-img

142

Kaj je to ko te bolijo jajčniki?

clock-img

13.08.2007, 17:27

clock-img

Anonimen

Bolečino pa občutim jaz kot močno pikanje. Kot bi me nekdo pikal z iglo.

Čutim pa če preveč časa stojim, se sklanjam, tečt sploh ne smem...

clock-img

13.08.2007, 22:55

clock-img

Anonimen

Js sem ves čas mislila, da me v času M bolijo jajčniki, potem pa sem zanosila in imela SS, bolečina je bila ista kot pri M, tako da mene boli maternica, imam krče, pa tudi v jajčnikih me špika.

clock-img

14.08.2007, 09:24

clock-img

cofk

pencil-img

85

še ena z istim problemom.. mene tud dns maternica boli..kot da bom zdej zdej dobila user posted image . Ampak sm šele na sredini cikla ko da to ne bo... Kaj bi lahko blo?

clock-img

14.08.2007, 09:48

clock-img

talika81

pencil-img

2233

jaz imam isti problem. me bolijo jajčniki in maternica, pa sem tud komaj na pol ciklusa.

ne vem, razmišljam, če se nisem mogoče kje prehladila.

lp,

clock-img

14.08.2007, 09:58

clock-img

Anonimen

Joj, Cofk, tega pa ne vem. Če si na sredini ciklusa, si prepričana, da je maternica? Mogoče te oba jajčnika naenkrat malo bolj.

Srečno.user posted image

clock-img

14.08.2007, 10:27

clock-img

cofk

pencil-img

85

mislim da je drugače če samo jajčniki bolijo... tak filing kot pri user posted image  mam.. Danes sm opazla pa še, da je izcedek malo malo svtlo rjav... (ampak začetek kšne user posted image  to definitivno ne more bit).

a se kej podobnega pr ugnezditvi dogaja? al tud to ne more bit?

clock-img

14.08.2007, 13:30

clock-img

Anonimen

JA!!!!!!!!!!! Pozabla sem ti prej povedat.

Tak je blo pri meni, trajalo en dan in je bla vgnezditvena... in sem bilauser posted image .

DRŽIM PESTI""""""""""""""""""""""""""""""""""user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.08.2007, 15:09

clock-img

Lupinca

pencil-img

321

Ko mene špika v jajčnikih mislim da imam takrat ovulacijo...user posted image mislim da

clock-img

21.08.2007, 13:50

clock-img

cofk

pencil-img

85

pr meni se tole kr nadaljuje... sicer me boli malo in ne skoz.. pa vsaketoliko mi je malo slabo. prsi me ne bolijo pa nč... joj res ne vem kaj je. kolk je teško čakat do dneva d... user posted image

na tem forumu nam majnka ena jasnovidka ki bi nam povedala kaj se dogaja user posted image

clock-img

15.08.2009, 21:31

clock-img

crnookica

pencil-img

1

dan...  mene pa nekaj zanima...že 4 leta jemljen kontr. tabletke Cilest, ta mesec pa se mi je zgodilo da sem začela krvaveti tam okoli dni ovulacije..potem je ta krvavitev ponehala zdaj čakam na M...imam pa problem saj me je danes začelo boleti v desnem jajčniku..bolečina je skoraj konstantna in topa..ne da pika skos boli..zato me zanima, če mogoče katera ve, kaj bi to lahko bilo..

havla in LP  C

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem